Nieuw: 2019 Indian Motorcycles Chieftain line-up

Indian Motorcycle kondigt vandaag de 2019 Chieftain line-up aan. De Chieftain staat bekend om zijn goede stuureigenschappen, kracht en comfort sinds de komst van het model in 2013. De 2019 modellen van de Indian Chieftain, Chieftain Dark Horse en Chieftain Limited kenmerken zich door een meer gestroomlijnde en aggressieve styling. De 2019 Indian Chieftain Classic behoudt zijn traditionele kuip en iconische voorspatbord. De re-designed Chieftain line-up pakt de ontwikkeling die in 2017 is gestart met de introductie van het 10-spaaks, 19-inch contrast-cut voorwiel en het open spatbord op de Chieftain Limited en Chieftain Elite verder door. De positieve feedback van klanten leidde tot de ontwikkeling van deze vernieuwde line-up.

De vernieuwde Indian Chieftain kenmerkt zich door een re-designed kuip en zadeltassen met scherpere lijnen en hoeken die de motor een meer gestroomlijnd uiterlijk geven. Een kleinere kuip, led verlichting en nieuwe voorvorkbescherming geven de motor een gestroomlijnd uiterlijk aan de voorkant dat overeenkomt met de indrukwekkende prestaties van de motor. De Chieftains nieuwe gestroomlijnde zadeltassen met spatbord afdichtingen in dezelfde kleur geven de motor een custom look. Het nieuwe Rogue gunfire zadel geeft de motor een slank profiel waarmee de Chieftain’s superieure bestuurbaarheid en comfort wordt benadrukt. Nieuw vormgegeven logo’s op de tank en zadeltassen en de inconische Indian headdress op het voorpatbord maken het plaatje af.

Naast de aanpassingen in stijl en design, beschikt de 2019 Chieftain line-up over nieuwe technologie die het rij comfort verhogen. Voor een customized rij-ervaring kan er worden gekozen tussen 3 rij-modi: Tour, Standaard en Sport. Met deze modi heeft de Chieftain drie verschillende persoonlijkheden. Bij alle 2019 Chieftain’s schakelt de achterste cylinder zich uit als deze stationair loopt. 

De 2019 line-up komt ook in nieuwe kleuren. De Chieftain Dark Horse is verkrijgbaar in White Smoke, Bronze Smoke and Thunder Black Smoke. Het model is uitgerust met een premium zwarte keramische uitlaat en een glimmend zwarte afwerking op de primary, kleppendeksels, stoterstangbuizen, nokkenasdeksel en de zadeltasscharnieren voor een custom “blacked-out” uitstraling. Tevens zijn er diverse aanpassingen gedaan aan het audiosysteem die de kwaliteit van het geluid significant hebben verbeterd. 

Samenvattend kenmerkt de 2019 Chieftain line-up zich door:
• Re-design van de kuip en zadeltassen
• Nieuwe Rogue gunfighter zadel
• Nieuwe voor-en achter knipperlichten en logo’s
• Aanpasbare rij-modi: Tour, Standaard, Sport
• Cilinder de-activatie
• Vebeterd audio systeem voor een kraakhelder geluid op alle snelheden

Meer info (alle kleurstellingen en technische gegevens): Cruizem.nl - Alles over de 2019 Indian Motorcycles Line-Up 

2019 Indian chieftains


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal