Kabroemmm oldtimerfestival: 1 juli Hemelum

De aanmeldingen voor de toertocht stromen binnen, de trialclub kunnen niet wachten om hun demonstraties te geven en ook de sponsoren kijken reikhalzend uit naar het festival in Hemelum. Op zondag 1 juli 2018 staat het dorp in het teken van oldtimers én gezelligheid voor jong & oud.  Met een markt, speelzone voor kids, kleppendekselrace en diverse demonstraties is er voor iedere bezoeker wat wils. Vanaf 10 uur ’s ochtends is het terrein geopend en is iedereen welkom om een glimp van de meest spectaculaire voertuigen op te vangen. Ook dit jaar is de toertocht met een unieke route door Gaasterland populair. Liefhebbers kunnen zich nog aanmelden via de website van Kabroemmm op de zondag om een aantal mooie toerkilometers af te leggen.

De voorbereidingen voor de muziekavond Kabroemmm Live op zaterdagavond 30 juni zijn in volle gang. Hendrik Rijkens, namens de organisatie: “Het is de eerste editie van Kabroemmm Live die we organiseren, maar als organisatie hebben we er veel vertrouwen in. De coverband Virus komt optreden en ook DJ Michel van der Ark is van de partij. We vinden het zeker spannend, maar zijn er van overtuigd er een gezellige avond van te maken op het festivalterrein in Hemelum!” 

Het Kabroemmm terrein is op 1 juli a.s. geopend vanaf 10.00u – 20.00u. De entree bedraagt €5,- voor volwassenen en €2,- voor kinderen. Meer informatie en het volledige programma is te vinden op www.kabroemmm.nl.

Kaarten voor Kabroemmm Live zijn in de voorverkoop te koop bij o.a. Bakkerij Meinsma (Balk), LXeventsupport (Balk) Boekhandel Muizelaar (Koudum), VVV (Stavoren), Bakkerij Twijnstra (Oudemirdum), Flapper Spar (Bakhuizen) en De Stekkenplek (Hemelum) voor € 7,50 per stuk. Op zaterdagavond 30 juni zijn de kaarten aan de kassa verkrijgbaar voor € 10,- per stuk.

 kabroemmm bovenaanzicht 2017


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen