• Home
  • Persberichten
  • Kans op reis naar Harley-Davidsons 115th Anniversary bij proefrit

Kans op reis naar Harley-Davidsons 115th Anniversary bij proefrit

Met maar liefst negen nieuwe Softail modellen en de onlangs gepresenteerde nieuwe Iron 1200 en Forty-Eight Special Sportster modellen, is dit het beste moment ooit om een proefrit te maken op een Harley-Davidson. Van de 750cc Street Rod tot de veel geprezen Fat Bob , en van de zeer veelzijdige nieuwe Sport Glide tot de zeer luxueuze Touring lijn, voor iedere smaak is er een waanzinnige rijervaring beschikbaar. En alsof dat nog niet genoeg is, maak je nu ook nog kans op een volledig betaalde trip naar Harley-Davidsons 115th Anniversary festiviteiten in Milwaukee, die plaatsvinden van 29 augustus tot 3 september 2018. 

Het maakt niet uit of dit je eerste keer in het zadel van een Harley-Davidson wordt, of dat je al een tijdje een nieuw model overweegt, meedoen is kinderlijk eenvoudig. Je gaat gewoon naar de website of naar je erkende Harley-Davidson dealer en je boekt een proefrit. Zodra je die proefrit gemaakt hebt maak je automatisch kans op de prijs, inclusief zakgeld en een Harley-Davidson huurmotor tijdens je trip.

De viering van Harley-Davidsons 115de verjaardag in Milwaukee belooft een unieke ervaring te worden. Het feest in onze thuisstad begint op 29 augustus en gaat door tot 3 september. Er zijn fantastische dingen te doen, zoals strandraces, hill-climbs en een parade door Milwaukee. Bovendien kun je het Harley-Davidson museum bezoeken, waar je motoren vindt uit ieder tijdperk in onze rijke 115-jarige historie. Dus waar wacht je nog op? Boek direct een proefrit op een nieuwe Harley-Davidson en wie weet is dat wel je ticket naar Milwaukee. De gelukkige winnaar wordt bekendgemaakt op 2 juli en ontvangt het volgende:

- Toegang tot de 115th Anniversary festiviteiten in Milwaukee, een Rally Pack en exclusieve toegang tot de belangrijkste activiteiten.
- €2.500.- zakgeld voor eten en overige uitgaven, en voor overnachtingen buiten de 5 inbegrepen nachten.
- Retourvluchten economy class voor de winnaar en zijn/haar gast, vanaf het dichtstbijzijnde internationale vliegveld naar Chicago op 29/08/2018, met terugvlucht vanuit Chicago op 08/09/2018, met inbegrip van alle luchthavenbelastingen.
- Vijf overnachtingen (bepaald door de organisator) van 29/08/2018 tot 03/09/2018 in Milwaukee tijdens het bezoek aan het 115th Anniversary Event. De overige vijf nachten dienen geboekt te worden door de winnaar en zijn voor eigen rekening.
- Huur van een Harley-Davidson motorfiets, model te bepalen in overleg met de Organisator, voor de periode 29/08/2018 tot 08/09/2018. Winnaar haalt de motorfiets op bij een door Organisator te bepalen Harley-Davidson dealer, op 29/08/2018, en levert deze niet later dan 08/09/2018 weer in. Het staat winnaar vrij om voor eigen rekening een andere motorfiets te huren bij de dealer.

Harley Davidson aanbieding


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen