Vierde MotorKledingCenter opent in Zutphen

Na de feestelijke opening van MotorKledingCenter in België, vergroten zij hun fysieke aanwezigheid in Nederland. In de zomer van 2018 wordt de eerstvolgende superstore geopend in Zutphen, op winkelboulevard Het Polplein. Op ruim 1200m2 worden motorrijders 7 dagen per week geïnspireerd en geadviseerd bij het vinden van de best passende motoroutfit.

“Het nieuwe Retail concept van MKC Tilburg en MKC Zemst is zorgvuldig getest en doorontwikkeld zodat het in de komende jaren snel kan worden uitgerold op nieuwe locaties. Gelderland is voor ons een logische volgende keuze door de stijgende populariteit voor motorrijden, de grote hoeveelheid motorrijders onder de inwoners, en de beperkte aanwezigheid van grote verkooppunten voor motorkleding. Het Polplein is een gezellige winkelboulevard die 7 dagen open is en zorgt voor continu bedrijvigheid.” Aldus Mark Bos, CEO van MotorKledingCenter.

Het concept plan is ontwikkeld en op de 3d ontwerpfase na, zo goed als afgerond. Er is kritisch gekeken naar de routing en verdeling van de productgroepen op de ruim 1200m2 aan winkeloppervlakte die gevuld zal gaan worden. Bij MKC Zutphen zullen motorrijders in een moderne en industriële omgeving hun hart kunnen ophalen aan de beste mix van A-merken motorkleding, helmen en accessoires.

Centraal in de winkel zal een grote Bikerslounge komen die zal fungeren als een ontmoetingsplek voor motorrijders uit heel het land. In de BikersLounge geniet je van een heerlijk kopje koffie, een blikje fris na een intense motorrit en deel je ervaringen met collega motorrijders.

Inmiddels gaat de geschiedenis 12 jaar terug, toen werd besloten om in 2006 van een passie werk te maken. In Hazerswoude-Rijndijk openden de deuren van de eerste winkel. Nog is MotorKledingCenter een familiebedrijf waarmee ze zijn uitgegroeid tot de grootste motorkledingspecialist van de Benelux. Met superstores in Hazerswoude-Rijndijk, Tilburg, Zemst (België), binnenkort in Zutphen en webshops in Nederland en België is MKC dé trendsetter in de motorbranche.

MotorKledingCenter Zutphen


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal