Actie: IXS jack bij Metzeler Roadtec 01 motorbanden

Wie met een nieuwe set motorbanden uit de Roadtec 01-serie van Metzeler het komende seizoen ingaat, dient goed op zijn kwitantie te passen. Waarom? Deze kwitantie kan bij de grote voorjaarspromotie 2018 tegen een exclusieve softshell-jas van iXS worden ingeruild. Maar slechts zolang de voorraad strekt. 

Als testwinnaar van de afgelopen jaren heeft de Roadtec 01 allang een grote fangroep. En daar is alle reden voor, want per slot van rekening biedt hij op korte trajecten evenals op lange tochten een voortreffelijke performance in de sectoren nat wegdek, kilometercapaciteit en stabiliteit. Nu hebben motorrijders een reden te meer om de in vergelijkende tests veelvuldig als winnaar onderscheiden sporttouring-band te monteren. Bij de grote Metzeler voorjaarspromotie krijgt de klant van 15 maart tot en met 31 mei 2018 bij iedere nieuwe bandenset uit de Roadtec 01-familie een hoogwaardig, op 300 stuks gelimiteerde softshell-jas van het merk iXS on top ter waarde van 70 euro. De aanbieding geldt voor het gehele productassortiment van de Metzeler-bestseller.

Wie bij de voorjaarspromotie van de partij wil zijn en één van de jassen in het exclusieve Metzeler-design in de wacht will slepen, dient van 15 maart tot en met 31 mei 2018 bij de dealer een nieuwe bandenset uit de Roadtec 01-familie aan te schaffen. Vervolgens hoeft hij/zij alleen nog de kwitantie en het bandenlabel online onder het kenwoord „Voorjaarspromotie“ opup te loaden. Wie wil, kan de originele kwitantie + label of een kopie van beide ook per post naar Pirelli Deutschland GmbH, Postfach 401480, kenwoord: „Metzeler Frühjahrs-Promotion”, D-80714 München opsturen. Let op: deel in ieder geval de eigen kledingmaat mee!

Welke optie er ook worden benut; zodra alle gegevens binnen zijn, wordt de exclusieve Metzeler-jas meteen naar het aangegeven adres opgestuurd. Al te lang wachten moet je echter niet, want de exlusieve jassen zijn slechts beschikbaar zolang de voorraad strekt.

metzeler Roadtec 01 promotie 2018 ixs jack


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal