2018 Yamaha TMAX SX Sport Edition motorscooter

U geeft altijd alles en vraagt het allerbeste, zowel op het werk als in uw vrije tijd. De nieuwe  Yamaha TMAX SX Sport Edition is ontworpen om de meest adembenemende ritten te bieden. Als de stad uw speelterrein is, ligt de metropool aan uw voeten met deze uiterst exclusieve maxiscooter. Met zijn krachtige, vloeistofgekoelde 530cc tweecilinder die u overal heen brengt waar u maar naar toe wilt gaan en u telkens een enerverende ervaring biedt. En als u zich wilt bevrijden van de stadsjungle en buiten de stad wilt ontspannen, dan is de TMAX SX Sport Edition ook uw ultieme metgezel. 

Dankzij het compromisloze ontwerp en de rijkste uitrusting onder alle Yamaha motorscooters, beschikt de TMAX SX Sport Edition over puur motorfiets-DNA. Of het nu gaat om rijden in de stad of bij sportieve tochten, rijders die zich 100% inspannen en hetzelfde van hun motorscooter verwachten, profiteren met de TMAX SX Sport Edition in elke situatie maximaal van de kwaliteiten van deze hoogwaardige maxiscooter.

2018 Yamaha XMAX XP500SXSE Sports Edition 1

SX Sport Edition: De meest exclusieve en dynamische TMAX
De TMAX heeft de afgelopen twee decennia een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Nu brengt Yamaha deze iconische motorscooter naar een hoger niveau met de TMAX SX Sport Edition, het meest exclusieve en dynamische model in de legendarische MAX-serie. Dit topmodel onder de motorscooters is uitgerust met een uniek Akrapovič uitlaatsysteem dat zijn kwaliteit en exclusiviteit onderstreept, en is gebouwd om de meest opwindende sportieve rijervaring te leveren. Een hitteschild van carbon en een speciaal logo op de uitlaat bevestigen de hoogste specificatie van het model. Daarnaast onderstrepen het onderscheidende geluid en premium afwerking van het Akrapovič uitlaatsysteem de vlaggenschipstatus van de prestigieuze TMAX SX Sport Edition.

De TMAX SX Sport Edition is ook uitgerust met een sportief windscherm en een lichtgewicht kentekenplaathouder, die de sportieve en agressieve lijnen van de aerodynamische carrosserie accentueren. In combinatie met een door de racesport geïnspireerde uitstraling en het sensationele geluid van het Akrapovič uitlaatsysteem, versterken deze exclusieve kenmerken de positie van de Sport Edition als de ultieme max. De TMAX SX Sport Edition profiteert, net zoals elk model uit de TMAX-serie, van een lichtgewicht aluminium chassis met upside-down voorvork en Monocross achterwielophanging dat een buitengewoon flexibele sportieve wendbaarheid en uitstekende stabiliteit biedt.

Dankzij de Yamaha D-MODE van de TMAX SX Sport Edition kan de rijder tussen de rijmodi van de motor schakelen en zo de motor aan verschillende situaties aanpassen. Het Traction Control Systeem (TCS) en de ABS zorgen ervoor dat elke rijder tijdens het rijden op verschillende wegoppervlakken de volledige controle heeft. De geavanceerde TFT instrumenten zijn uitgerust met een monochroom TFT display van hoge kwaliteit met uitgebreide informatie over snelheid, toerental, brandstofverbruik en meer. De TMAX SX Sport Edition is tevens voorzien van een sleutelloos 'Smart Key' startsysteem voor bediening op afstand, terwijl het unieke vergrendelingssysteem voor de middenbok een extra element toevoegt in de strijd tegen diefstal.

Via het exclusieve My TMAX Connect systeem krijgt de eigenaar toegang tot informatie over de locatie van de scooter, kan men het motorslot activeren en deactiveren en krijgt men toegang tot de gebiedsafbakenings- en diefstalbeheerfuncties. De in verfijnd Matt Silver afgewerkte carrosserie en met goudkleurige voorvorkpoten uitgeruste TMAX SX Sport Edition, brengt de max ervaring naar een hoger niveau en bevestigt de voortdurende toewijding van Yamaha aan de markt voor sportieve scooters.

Overzicht van TMAX SX Sport Edition
• Krachtige, vloeistofgekoelde 530cc tweecilinder
• Premium sportmodel voor een echt dynamische rit
• 360 graden rijbeleving van hoge kwaliteit
• Exclusief Akrapovič uitlaatsysteem met carbon hitteschild
• Donkergetint sportief windscherm en lichtgewicht kentekenplaathouder
• Lichtgewicht aluminium chassis
• Yamaha D-MODE
• Speciale Matt Silver kleurstelling
• Goudkleurige voorvorkpoten
• Lichtgewicht velgen in de kleur blauw
• Sleutelloos 'Smart Key' ontstekingssysteem
• Geavanceerd TFT instrumentenpaneel
• Middenbok met anti-diefstal vergrendelingssysteem
• Traction Control Systeem (TCS)
• Exclusieve My TMAX Connect app

Yamaha luidde met de TMAX een nieuw tijdperk in, door in 2001 voor de eerste keer puur motorfiets-DNA in het scootersegment te introduceren. Samen met de start van het nieuwe millennium, heeft de introductie van de TMAX niet alleen een geheel nieuwe markt geopend, maar onderstreepte deze introductie ook het visionaire denken en het innovatieve ontwerp van Yamaha. Met de TMAX heeft Yamaha eigenhandig een nieuwe motorscooterklasse gecreëerd. Sinds de introductie heeft de TMAX elk jaar zijn nummer 1 positie qua verkoop in Europa weten te handhaven en staat de TMAX dus al 17 jaar aan de top. In de geschiedenis van de gemotoriseerde tweewielers komen weinig andere modellen qua verkoopsucces in de buurt van de TMAX. Naast zijn prominente rol in de verkoopstatistieken, heeft de TMAX de perceptie van het sportscootersegment voor altijd veranderd. Tevens was de TMAX de inspiratiebron voor de ontwikkeling van een geheel nieuwe familie Yamaha MAX sportscooters.

Door een agressief en dynamisch uiterlijk te combineren met geavanceerde motor- en chassistechnologie, blijft de TMAX bij een hele nieuwe generatie rijders tot de verbeelding spreken. En door uitmuntende motor- en chassisprestaties te combineren met gebruiksvriendelijkheid en dagelijks gebruiksgemak, blijft de TMAX een opwindende en inspirerende sportscooter voor rijders die de ultieme rijervaring zoeken. Bovendien wordt zijn status als de ultieme sportscooter bevestigd door het aantal trouwe klanten die hun TMAX inruilen voor een nieuw model. Want voor vele duizenden rijders is het Nothing but the max! 

De zesde generatie TMAX, het vlaggenschip van Yamaha, is een topmodel dat zijn plaats in de harten van meer dan 250.000 rijders in heel Europa veilig heeft gesteld. In 2017 werd het assortiment uitgebreid met de introductie van de luxueuze DX en sportieve SX modellen, die de uitstekende originele kenmerken van de TMAX in ere hielden, maar tegelijkertijd ook een veel hogere specificatie boden. De Yamaha MAX familie groeit verder en in 2018 staat een nieuw hoofdstuk gepland voor de TMAX met de nieuwe TMAX SX Sport Edition, de ultieme sportieve max die de legendarische status van het merk verder zal versterken.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal