Metzeler Karoo Street: straat motorband met offroad looks

Metzeler stelt de nieuwe Karoo Street voor, een band die straatprestaties levert met een offroad blokkenpatroon. Deze nieuwe Metzeler enduro band breidt het Karoo uit met specialisatie op de weg, waarmee een uitstekende wendbaarheid wordt gecombineerd met excellente grip, zelfs in natte omstandigheden, alsook zeer betrouwbare off-road prestaties. Metzeler breidt zijn uiterst succesvol Karoo Street uit met een pure straatband, waarmee excellente road prestaties worden geleverd zelfs in natte condities, de nieuwe enduro-motorband blijft zijn agressieve look behouden en met zijn blokkenpatroon blijven de off-road mogelijkheden behouden. 

Eigenaren van adventure-, ‘enduro street’- en dual purpose motoren zijn meer en meer op zoek naar een band die op straat perfecte grip geeft maar die ook off road uitstekende prestaties kan bieden. In reactie op dit marktverzoek behoudt de Metzeler Karoo Street echter een off-road uiterlijk, in karakter met dit type motorfietsen, terwijl het uitstekende prestaties levert op zowel droog als nat asfalt.

De Metzeler Karoo Street band is ontwikkeld voor de nieuwste generatie van adventure-, grote enduro- en dual purpose motoren, waarmee ze ook onverharde wegen kunnen blijven inslaan. Met de Karoo Street band worden deze motoren nu ook geholpen om verre wegritten te maken, waar een goede kilometerrendement, stabiliteit en comfort fundamenteel zijn gedurende de levensduur van de band. 

Ontworpen voor alle niveaus van cross-country rijden, biedt de Karoo -productfamilie van het merk Metzeler nu een bereik dat zich uitstrekt van de woestijn helemaal tot op de straat. De nieuwe Karoo Street motorbanden zijn vanaf maart 2018 beschikbaar.

Metzeler Karoo productfamilie:
Karoo Street, een unieke combinatie van off-road look & on-road wendbaarheid
Karoo 3, speciaal voor offroad-plezier en avontuurlijke reizen
Karoo Extreme, een product ontwikkeld om te concurreren in professionele rally.

Belangrijkste kenmerken Metzeler Karoo Street:

  • On-road wendbaarheid: Karoo Street banden bieden uitstekende handling en grip in vergelijking met noppen-banden concurrenten, meestal door het sport touring profiel dat een typisch on road gedrag levert.
  • Grip op nat: Verbeterde veiligheid met vertrouwbare grip in natte omstandigheden, gegenereerd door de hoge silica compounds die de grip promoten op nat asfalt.
    Off-road tractie: de Karoo Street’s blokken-layout en variable afstand tussen de blokken bieden excellente grip off road , zeker in lange kleiwegen en harde, steenachtige wegen.
  • Stabiliteit bij hoge snelheid: grote blokken en hun verhouding tot een stijf karkas bieden een perfecte stabiliteit bij hoge snelheid op de weg, zelfs bij een geladen motor of met een passagier.
  • Veel kilometers: Karoo Street banden bieden een hoog kilometer-rendement, het resultaat van de introducie van slijtage-resistente compounds.

Metzeler Karoo Street motorbanden


Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen