Ducati Store Zaltbommel: RED December actiemaand

Er is even gewacht tot Sinterklaas weer naar zijn warme oord is vertrokken, maar nu gaat Ducati Zaltbommel extra los. De donkere decembermaand zal extra rood opgelicht worden door de actie "Red December". Niet alleen is de showroom volledig in kerstsfeer ondergedompeld met onder andere een spectaculaire bezienswaardigheid, nee, Red December is nog veel meer dan dat. Ronald van Vliet van Ducati Store Zaltbommel: “Black Friday was voor ons de opwarmer en opstap naar Red December. De dagen erna zijn we gelijk aan de slag gegaan en hebben we de store extra rood gekleurd”. Niet alleen een extra rode uitstraling in Zaltbommel, maar ook een serie aanbiedingen waar je rode wangen van krijgt! Kom dit voordeel pakken maar kom zeker ook kijken naar ons Kerst spektakelstuk met 6 motoren ervoor”. 

Red December is kleding tot maximaal 50% korting. Red December is bij besteding van meer dan 250 euro een leuke rode attentie. Red December is elke week een speciale actie op een Ducati Family-lijn. Red December heeft ook een actie-adventskalender op motoren.

Van 5 december 2017 tot en met zaterdag 9 december 2017
In deze Panigale Occasions week krijg je een fonkelnieuwe Ducati Arai RX-7V motorhelm ter waarde van €1.020,-- helemaal gratis bij aankoop van een gebruikte Panigale.

Van 10 december tot en met 16 december 2017
De betreffende week is de Multistrada Occasions week waarin je bij aankoop van een gebruikte Multistrada een gratis Dainese Goretex topmodel jas ontvangt.

Van 19 december tot en met 23 december 2017
De Monster 1200 Occasions week levert elke koper van een gebruikte versie van dit model een gratis Tom Tom navigatiesysteem op!
In deze week wordt ook een stap in het nieuwe jaar gezet door het arriveren van de eerste 2018 modellen in Zaltbommel. Kom als eerste proefzitten en realiseer al je eerste goede voornemen voor 2018.

Van 27 december tot en met 30 december 2017
De afsluitende Red December week, de laatste week van het jaar doe je het beste zaken op een Scrambler. In deze week extra korting op een nieuwe Scrambler, oplopend tot wel 1.000 euro.

In de laatste week van 2017 brengt Red December niet alleen extreem veel korting op Scramblers, maar zijn er ook elke dag verse oliebollen! Vallen we na afloop van Red December in een zwart gat? nee natuurlijk staan we ook in het nieuwe jaar weer “Tutto per la vostra Ducati con tutto il nostro cuore” oftewel “alles voor uw Ducati met heel ons hart”.

Naast de Red December actie loopt de gratis Winter Ophaalactie natuurlijk gewoon door. Uw Ducati wordt gratis opgehaald voor een grote beurt of tuningswerk en uiteraard wordt ze weer netjes thuis gebracht. Bij een grote beurt of gelijkwaardig werk aan uw motor krijgt u een waardebon t.w.v. 30 euro die te besteden is aan kleding of een helm.

Ducati Zaltbommel Red December 2017


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal