Vanucci RV6 motorlaarzen op Louis.nl

Een topklasse motorlaars voor een mooie prijs: dat was de opdracht voor de ontwikkelaars van Vannuci. Met de RV6 presenteert Vanucci een compleet nieuwe generatie motorlaarzen. Op basis van voorganger RV5 is een compleet nieuwe schoen ontwikkeld, met tal van verbeteringen en innovaties. Zo is een kwalitatief hoogstaande motorlaars ontstaan, die ook voor een gemiddelde beurs betaalbaar blijft. Belangrijkste uitgangspunten bij de ontwikkeling van de nieuwe RV6 waren, naast de uitgebreide bescherming, vooral het draagcomfort en de pasvorm. Want omdat geen voet gelijk is, moet de RV6 zich aan de individuele drager kunnen aanpassen, maar wel strak en comfortabel blijven. Want dat is tenslotte essentieel voor een goed contact met de motor, in welke situatie dan ook.

De RV6 is een lichte en slanke motorlaars geworden, die -voor het eerst toegepast door Vanucci- voorzien is van een sluiting aan de binnenkant. Daardoor is een perfecte pasvorm mogelijk. Gecombineerd met een gemakkelijke instap dankzij een elastisch ingenaaide rits en een groot klittenbandoppervlak past de RV6 zich aan elke voet optimaal aan. Dat de nieuwe motorlaars met passie is gemaakt door liefhebbers met praktische motorervaring, blijkt ook uit tal van details. Zoals de rubberen racezool met veel grip, de veters die eenvoudig vastgezet kunnen worden en het verwisselbare, anatomisch gevormde voetbed.

De RV6 van Vanucci is bij Louis in drie versies verkrijgbaar: - RV6: de basisuitvoering met alle veiligheidsopties voor 199,99 Euro - RV6 Performance: de luxe uitvoering met extra ratelsluiting op de kuit en verwisselbare lichtmetalen sliders, in de kleuren zwart, rood en wit, voor 249,99 Euro. - RV6 Pro: de raceuitvoering met extra bescherming tegen het verdraaien van de enkel in de kleuren zwart en zwart/geel voor 299,99 euro.

Vanucci RV6 Performance Pro motorlaarzen Louis


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen