Kawasaki 2018 Vulcan en ZZR Specials

Kawasaki introduceert voor 2018 nieuwe specials, waaronder de ZZR1400 Black Edition, Vulcan S SE en Vulcan S Cafe.

Kawasaki Vulcan S range nog completer voor 2018
De Kawasaki Vulcan S is al vanaf zijn introductie de onbetwiste Japanse topper in het Cruiser segment. Dankzij de krachtige paralleltwin, de beste handling in zijn klasse en het unieke Ergo-Fit programma is deze Urban Cruiser ongekend populair bij een breed publiek. Voor 2018 zal de Vulcan S in maar liefst drie uitvoeringen beschikbaar zijn, daarnaast introduceert Kawasaki twee compleet nieuwe accessoire pakketten om de Vulcan S helemaal op uw eigen wensen af te stemmen!

De reguliere Vulcan S is voor 2018 uitgevoerd in tijdloos Metallic Flat Spark Black. Daarboven introduceert Kawasaki de Vulcan S SE, die is voorzien van een schitterend Pearl Lava Orange lakwerk met donkere accenten en een opvallende wheelstriping. Helemaal bovenaan de range prijkt de indrukwekkende Vulcan S Cafe. Deze is naast de stijlvolle Pearl Storm Gray kleurstelling met groene accenten ook voorzien van een café-style windscherm. 

Nieuwe Sport Editie
Kawasaki lanceert voor zowel de Vulcan S als de Vulcan S SE het fraaie Sport pakket, bestaande uit een Full System Arrow uitlaat voor een fantastische sound en kenmerkend café-style windscherm. De meerprijs van het Sport pakket is slechts € 899,-

Nieuwe Light Tourer Editie
Voor wie de toerkwaliteiten van de veelzijdige Vulcan S en SE optimaal wil benutten is er het nieuwe Light Tourer pakket, met schitterende leren zijkoffers, een sissy bar en een hoog windscherm. De meerprijs van het Light Tourer pakket is slechts € 999,-

Ergo-Fit
Uiteraard zijn alle 2018 Vulcan S modellen dankzij het unieke Ergo-Fit systeem aan te passen aan de lichaamsbouw van praktisch iedere rijder, of u nu 1m50 of 2m10 bent! Uw Kawasaki dealer vertelt u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.

De 2018 Vulcan S modellen staan eind 2017 in de showroom vanaf € 9.049,-.

Kawasaki 2018 Specials 1

Kawasaki introduceert Black Edition van de iconische ZZR1400

De legendarische Kawasaki ZZR1400 is SportsTourer en hogesnelheidskanon in één. De ZZR1400 biedt een unieke combinatie van comfort en een allesverpletterende acceleratie, compleet met geavanceerde elektronische hulpmiddelen als Traction Control, ABS en meerdere Power Modes. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de ZZR1400 al jaren kan rekenen op een grote schare fans.

Speciaal voor deze groep introduceert Kawasaki voor 2018 de ZZR1400 “Black Edition”, uitgevoerd in het schitterende nieuwe kleurenschema Metallic Carbon Gray / Emerald Blazed Green. Maar dat is niet het enige goede nieuws, want voor 2018 is de ZZR1400 ook nog eens extra toegankelijk geworden. De ZZR1400 Black Edition is namelijk al rijklaar verkrijgbaar vanaf € 16.499,-.

Voor de echte fijnproevers is er tevens het aantrekkelijke ZZR1400 Performance Pakket, wat bestaat uit; dubbele titanium Akrapovicuitlaten, een Smoke Windscherm, Buddyseat cover en Tankpad. Dit pakket ter waarde van € 2.849,- kost komend seizoen slechts € 1.999,-. Hierdoor loopt het totale voordeel op de ZZR1400 met Performance pakket op tot maar liefst € 2.900,- en is jouw ultieme ZZR1400 bereikbaarder dan ooit.

Kawasaki 2018 Specials 4


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal