Suzuki neemt café racer SV650X in productie

Suzuki onthult op de internationale motorbeurs EICMA in Milaan de nieuwe Suzuki SV650X. De lichte en snelle café racer is gebaseerd op de Suzuki SV650A. Hij was eerder als studiemodel te zien. Vanwege de enthousiaste reacties hierop, neemt Suzuki de SV650X nu in productie. De nieuwe Suzuki SV650X onderscheidt zich met een extra sportief en stoer design met een exclusief koplampkuipje, zijpanelen en clip-ons. Het koplampkuipje wordt voor een retrolook aan beide zijden geaccentueerd door sleuven. De vergrote benzinetank is voorzien van een fraaie klassieke two-tone kleurstelling. Verder rust Suzuki de SV650X uit met een voorvork met instelbare preload en Dunlop Roadsmart III-banden.

Extra sportieve rijpositie
De clip-ons maken een extra sportieve rijpositie mogelijk. Hierbij biedt het speciale ‘Tuck N’ Roll’-motorzadel met zachte bekleding optimaal comfort. Optioneel is de Suzuki SV650X uit te rusten met led-mistlampen onder de koplamp.

Krachtigste en zuinigste
De Suzuki SV650X is gebaseerd op Suzuki’s populaire 645 cc Dual-Spark V-twin, de SV650A. Dankzij de compacte afmetingen en het lage gewicht van 198 kg is de SV650X een allrounder met een sublieme handling. De motor is de krachtigste en zuinigste in zijn klasse. Hij staat onder motorrijders goed bekend om zijn lineaire vermogensopbouw en unieke sound.

De nieuwe Suzuki SV650X is vanaf januari 2018 leverbaar, inclusief de keuze uit een breed assortiment aan accessoires. De prijzen worden nog bekendgemaakt.

Suzuki SV650X caferacer


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal