Bikes & boards kortebaan dragrace op strand Zandvoort

Bikes and Boards thumb Op 3 september vindt bij Beachclub The Spot in Zandvoort de tweede editie plaats van Bikes & Boards. Het evenement viert de custom motorbike en old-school surfcultuur en brengt liefhebbers van beide subculturen samen voor een dag fun, friends & family. Bijzonder is dat Bikes & Boards als eerste organisatie in Nederland een vergunning heeft gekregen voor een kortebaan dragrace op het strand.

Bikes & Boards
Na een succesvolle eerste editie komt Bikes & Boards in 2017 nog grootser en meeslepender terug. Er is een markt voor nieuwe en gebruikte onderdelen, een ride-out, een bike show, live muziek, een barbier, en de kortebaan dragrace op het strand, compleet met hoog opspringende vlaggenmeisjes. Na gedane arbeid geniet iedereen van de smokey BBQ op het terras. Kaarten kosten €30, inclusief plek op de bikeshow en deelname aan de ride-out, waarbij een limited edition truckers cap, de BBQ en een alcohol vrij biertje zijn inbegrepen. Deelname aan de Dragrace kost €15 extra. Bouwers zullen hun uiterste best doen een creatie af te leveren voor de bikeshow want de juryleden zijn niemand minder dan Arjan van den Boom en Sven Ermstrang. Beide heren hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de custom build scene en zijn voorlopers op het gebied van technische ontwikkeling en functioneel design.

Denk jij een passende motorfiets te hebben voor de bikesshow of dragrace vraag dan nu je deelname aan via www.bikesandboards.eu. Kijk ook voor meer informatie op de Facebookpagina van Bikes&Boards.

Flyer Bikes Boards

Flyer: Harley Davidson museum /David Carlo


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal