Nieuwe TomTom Rider 42, 420 en 450 motor navigatiesystemen

De TomTom RIDER-navigatiesystemen voor motoren hebben een complete upgrade gehad binnen de nieuwe TomTom RIDER-serie: de TomTom RIDER 42, 420 en de 450, het hero-product. De nieuwe serie laat motorrijders de spannendste nieuwe routes ontdekken voor al hun reizen. Bovendien bevatten de TomTom RIDER-navigatiesystemen nu vooraf geïnstalleerde routes en specifieke points of interest voor motorrijders, wat het navigatiesysteem tot beste reisvriend van de motorrijder maakt. De gehele TomTom RIDER-serie is geüpgraded met een aanraakgevoelig scherm dat zich aanpast aan dunne en dikke handschoenen, voor eenvoudig gebruik in alle weersomstandigheden.

Meer routes, meer avontuur
Motorrijders kunnen nu de weg op met één van ’s werelds best samengestelde routes die vooraf geïnstalleerd zijn op de TomTom RIDER 450. Deze 150 routes, samengesteld door MotoPlus, Adventure Bike Rider, Tourenfahrer en anderen, komen samen met lifetime wereldkaarten, live verkeersinformatie en waarschuwingen voor flitsers om motorrijden uiteindelijk veiliger te maken. Door op het scherm te tikken kunnen geschikte points of interest eenvoudig worden gevonden. Onder deze plekken vallen meeting points voor motorrijders, restaurants en hotels en zelfs motormusea; alles wat een motorrijder nodig heeft voor de perfecte tour.

Spannende wegen
Corinne Vigreux, medeoprichter en managing director van TomTom Consumer zegt: “De feedback van klanten leert ons dat motorrijders altijd sensationele en spannende ritjes willen vinden. Onze vooraf geïnstalleerde routes zullen zeker helpen bij het neerzetten van een memorabele ervaring. Motorrijders kunnen met de RIDER zelfs de klim of bocht uitkiezen die zij tijdens hun route willen hebben. Dit is ideaal wanneer je een rustige dag tegemoet wilt gaan of wanneer je juist klaar bent voor een uitdaging.”

Beschikbaarheid
Het vernieuwde TomTom Rider navigatiesysteem is verkrijgbaar in Europa vanaf 25 april 2017. De TomTom RIDER 42 en TomTom RIDER 420 zijn verkrijgbaar in elektronicawinkels voor een prijs van respectievelijk €349,- en €399,-. De vernieuwde TomTom RIDER 450 en RIDER 450 Premium Pack zijn verkrijgbaar in speciaalzaken voor een prijs van respectievelijk €399,- en €499,-.

TomTom rider 450


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal