Nieuwe Kappa KV27 Denver motorhelm

Kappa gaat verder in de ontwikkeling van zijn helmen gamma met de lancering van de KV27 Denver, een integraalhelm voor de openbare weg met heel wat troeven.
Met de KV27 heeft Kappa technologie gebruikt en praktische kenmerken verzameld die tot voor kort enkel te vinden waren op veel duurdere helmen.
Vertrekkend van een duidelijk geprofileerde vormgeving, biedt de KV27 aan zijn gelukkige eigenaar tal van praktische voordelen:
- Een anti-scratch vizier, goed afsluitend en uiterst stil
- Een geïntegreerd getint anti-scratch vizier, uitklapbaar met de linkerhand.
- Een ventilatiesysteem gevoed door frontale sleuven en aerodynamische uitlaatgaten aan de achterzijde.
- Een uiterst precies instelbare sluiting
- Een uitneembaar en wasbaar interieur

Beschikbaar in maten tot XXL zal hij heel wat mensen bekoren dankzij zijn draagcomfort en stilte. Dit alles voor de zeer discrete prijs van 125 euro voor de eenkleurige modellen en 135 euro voor de meerkleurige versies.

Helm Kappa KV27 Denver
Segment : Integraal On Road
Materiaal : Techno polymeer
Gewicht : 1500 gram

Kleuren :
- Wit
- Mat Zwart
- Wit / Groen / Rood
- Wit / Rood / Blauw
- Zwart / Geel Fluo
- Zwart / Rood

Prijs: eenkleurig 125 €, veelkleurig: 135 €
Beschikbare maten: XS -> XXL
Beschikbaarheid: onmiddellijk

Sinds 1 december 2014, is iPstore, voorheen "Internation Pneus", de exclusieve distributeur van Kappa producten geworden voor België, Nederland en het Groot-Hertogdom-Luxemburg. 

In zijn gebouwen in Brescia, Italië, beschikt Kappa over complete testfaciliteiten en laboratoria die gehomologeerd zijn door de instantie die ook de grootste namen onder de helm fabrikanten controleert. Daar worden zowel de homologatieprocessen doorlopen als de kwaliteitstesten van de producten en de afzonderlijke materialen.
Kappa is een Italiaans bedrijf dat opgericht werd in 1956 en zich specialiseert in bagage en uitrusting voor motoren, maar ook in een reeks accessoires die het gebruik van een motor of scooter moeten vergemakkelijken. Kappa is innovatief, trendy en zoekt voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen. Daarbij blijft kwaliteit één van de constante factoren.

Kappa KV27 Denver motorhelm


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal