Motor Registratie Nederland (MRN) van start

Een registratiesysteem voor motoren dat past bij het motorrijden. Motor Registratie Nederland is het antwoord op vragen van motoraankopers, -bezitters en -verkopers. Je kunt als motoreigenaar eenvoudig je motorregistratie in stand houden, bijwerken, delen, vrijgeven en koppelen aan je advertenties. Je motor zal bij verkoop aantrekkelijker en eenvoudiger te verkopen zijn voor een betere prijs. MRN geeft geïnteresseerde kopers meer vertrouwen in jouw motor. Daarnaast is het ook gewoon leuk om te doen. 

De tijdslijn is grafisch erg mooi om te zien en werkt ook al je gegevens geordend bij. Je kunt alle relevante gegevens snel en overzichtelijk sorteren. Hiermee wordt snel duidelijk dat jouw registratie waardevol is. De registratie is ook een goede assistent. Het helpt je op tijd om onderhoud te doen. Motoreigenaren kunnen zelf hun motorfiets registreren bij MRN. Je motorzaak helpt bij het voltooien van de motorregistratie. Om de registratie extra aantrekkelijk te maken, hebben alle MRN dealers een interessante aanbieding die geldt voor MRN gebruikers. Elke motorfiets die een MRN dealer verkoopt is voorzien van een certificaat.

MRN is een breed gedragen initiatief uit de motorbranche. De kwaliteit van het hele motorfietspark in Nederland wordt hiermee verhoogd en het gebruik van de motor wordt inzichtelijk gemaakt. MRN bevordert het plezier, het vertrouwen en de veiligheid van het motorrijden. Daarmee draagt MRN bij aan de verkoop van motorfietsen en een verbeterd imago van de motorbranche.

MotorRegistratie Nederland MRN


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal