Vierde editie MotorExpo in TT Hall Assen 13 t/m 15 januari 2017

Vrijdag 13 januari 2017 start in de TT Hall de vierde editie van de MotorExpo Assen. De evenementenhal naast het TT Circuit staat dan drie dagen lang, bomvol met motoren en alles wat daarmee te maken heeft. Deze editie is de beursvloer weer groter dan voorheen; ruim honderd bedrijven vullen nu 13.000 vierkante meter met mega veel motorplezier. 

Tijdens de MotorExpo is er aandacht voor alle facetten van het motorrijden. Uiteraard ziet u er veel motoren: Nieuw of tweedehands, wegracers, tourmotoren, choppers, offroad- en crossmotoren; ze staan allemaal prachtig gepoetst te blinken op de beursvloer. De aanwezige dealers van o.a. Kawasaki, Suzuki, Honda, Yamaha, BMW, Triumph, Beta, Sherco, TM en KTM presenteren er de nieuwe modellen voor 2017 en natuurlijk staan er ook ontzettend veel mooie occasions. De ‘Custom Bike Show’ is een nieuw onderdeel tijdens de MotorExpo. Hierin laten particulieren hun eigen uniek gebouwde (custommade) motor zien aan het publiek. Verder is er natuurlijk ook een ruime keus in scherpgeprijsde helmen, motorkleding, motorlaarzen en accessoires zoals zonnebrillen en gehoorbescherming. Zijn er stands met alles over reizen, transport, verzekeringen, tuning, onderdelen en gereedschap. En laten ook diverse belangenverenigingen en clubs zich van hun beste kant zien. Voor wie nog geen motorrijbewijs heeft, is er de mogelijkheid om ter plekke op een motor te stappen voor een allereerste rijles. 

Vrijdag 13 januari opent de TT Hall om 18.00 uur zijn deuren voor de vierde editie van de MotorExpo Assen. De motorbeurs is die dag open tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn de openingstijden van 10.00 tot 18.00 uur. Volwassenen betalen € 10,- entree, kinderen t/m 12 jaar krijgen € 5,- korting en de allerkleinsten t/m 7 jaar, mogen gratis naar binnen. 

MotorExpo TT Hall Assen januari 2017


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal