Oproep TT museum

TT museum logo thumbHet TT Museum is inmiddels zover, dat het in de binnenstad van Assen beschikt over een opslagruimte waar de verkregen museumstukken worden gedocumenteerd en netjes worden opgeslagen. Omdat er nu voldoende ruimte is om onze collectie uit te breiden, zoeken wij attributen die direct te maken hebben met de TT. Wij kunnen ons voorstellen dat mensen die in het bezit zijn van dergelijke voorwerpen waarvoor zij een goede bestemming zoeken, deze zouden willen afstaan (eventueel in bruikleen) aan het TT Museum. U kunt hiervoor contact opnemen met één van de leden van de werkgroep Collectie van het TT Museum:

- Egbert Braakman tel: 06-55735770 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Jan de Lange tel: 06-52693744 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Tinus Lunenborg tel: 06-29535705 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Jan Pol tel: 06-53802576 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Geert Zanting tel: 06-45972642 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het TT Museum is in bijna alle zaken geïnteresseerd, hoewel het museum inmiddels als ruim is voorzien van programmaboekjes en tegeltjes van de TT. Maar wel heeft het museum bijzondere interesse is bijvoorbeeld:

- Herkenningstekens (b.v. armbanden) van baancommissarissen, EHBO-medewerkers en officials,
- Representatieve kleding van baancommissarissen, EHBO-medewerkers en officals,
- Voorwerpen die tijdens de races door bovengenoemde personen worden gebruikt,
- Wedstrijdvlaggen en borden,
- Overige objecten die interessant zijn voor het TT-museum.

Het betreft zowel zaken die in de huidige tijd worden gebruikt als zaken die in het (verre) verleden tijdens de races werden gehanteerd. Mocht U in het bezit zijn van bovengenoemde zaken en bereid zijn om deze aan het museum te schenken of iemand kennen die dit heeft en dit zou willen schenken, neem dan vrijblijvend contact op.
Binnenkort zal er een besluit worden genomen waar het TT Museum wordt gehuisvest, zodat het in de zomer van 2018 voor het publiek kan worden geopend.

TT museum depot

Depot aan de Weierstraat in Assen
 

Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen