90's Game Moto Racer is terug: Moto Racer 4

De bekende jaren ‘90 Moto Racer-serie is terug! De nieuwste editie - Moto Racer 4 – kun je zelfs met een Virtual Reality-bril spelen. Dit maakt Motor Racer 4 de eerste VR-motorracegame. Ook zonder VR-bril is het zeker de moeite waard om de combinatie tussen motorcross en racing te ervaren. Zelfs als je nog nooit op een motor gezeten hebt en niets van motoren weet, is de arcadegame Moto Racer 4 dikke fun. Races op topsnelheid met krachtige motoren en motorcrosses op wat lichtere machines wisselen elkaar af tijdens iedere ultieme rit. Door de arcadestijl zit je snel en gemakkelijk in de race. In Moto Racer 4 speel je zowel online als naast elkaar op de bank in split-screen tegen elkaar. Replay-video’s kunnen makkelijk worden bewerkt en direct worden gedeeld op social media. Race met diverse racers die elk hun eigen stijl en motor hebben, pas jouw motor aan en onderscheid je! Naast geliefde game modi zoals Single Race, Time Attack en zelfs een Career modus biedt Moto Racer 4 nog tal van andere speelmogelijkheden.

Moto Racer 4 is ontwikkeld door Microïds en Artefacts Studio, onder toezicht van de oorspronkelijke ontwerper Paul Cuisset. Van de voorgaande 3 Motor Racer-games werden wereldwijd meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht. De langverwachte terugkeer van deze cult-motorraceserie in arcadestijl staat gepland op 3 november 2016. Mindscape brengt de game uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Mac. Motor Racer 4 is tevens te spelen met PlayStation VR, HTC Vive en de Oculus Rift. Op PlayStation 4 komt naast het basisspel ook een Deluxe Edition uit met o.a. een steelbook en een season pass. 

Consumentenadviesprijzen: PlayStation 4: € 39,99, Deluxe Edition: € 59,99 | Xbox One: € 39,99 | PC/Mac: € 29,99. Uitgever: Mindscape. PEGI: 7+.

{snippet YTVideo|cTAOBQefqpk}


Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen