2017 Kawasaki Ninja 650

In de middenklasse brengt Kawasaki een compleet nieuwe Ninja 650, een ultra moderne en sportieve reïncarnatie van de succesvolle ER-6f. De Ninja 650 biedt een combinatie van Supersport looks en dagelijkse bruikbaarheid, waarmee deze innovatieve machine meteen zijn eigen segment creëert.
Voor een perfecte mix tussen sportiviteit en bruikbaarheid is de Ninja 650 voorzien van een nieuw ontwikkelde watergekoelde parallel twin met een heerlijk koppelrijk karakter en bruikbaar vermogen onder praktisch alle omstandigheden. Daarnaast is deze 69pk sterke krachtbron ook nog eens 6,8% zuiniger geworden dan zijn voorganger en standaard voorzien van een Assist & Slipper koppeling.
Door het gebruik van een lichtgewicht trellis frame (bekend van de Supercharged Ninja H2) en een aluminium achterbrug is de Ninja 650 met 19kg een behoorlijk stuk lichter geworden. Nieuwe Nissin remmen en ABS  moeten zorgen voor een indrukwekkende en perfect te doseren remkracht, terwijl de horizontaal geplaatste achterschokdemper goed moet zijn voor een nog betere handling. Het lichte gewicht zorgt niet alleen voor betere prestaties, maar ook voor een grotere toegankelijkheid, evenals de standaard zadelhoogte van slechts 790mm.

Om de rijder optimaal te informeren heeft Kawasaki een compleet nieuw dashboard ontwikkeld. Zo heeft de grote analoge toerenteller een instelbare shift up light, waarbij de naald van de toerenteller rood kleurt als er opgeschakeld dient te worden. Het zeer complete multifunctionele display met onder andere een versnellingsindicator en een buitentemperatuurmeter maakt het geheel compleet. Verder maken de sportieve kuip met verstelbaar windscherm tot aan het schitterende LED achterlicht van de nieuwe Ninja 650 een motor met een up-to-date verschijning. De nieuweling wordt uitgebracht in de kleuren; Metallic Spark Black/Pearl Blizzard White/Candy Burnt Orange.

Kawasaki Ninja 650

Kawasaki Ninja 650 Orange


Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen