Garmin introduceert VIRB Ultra 30

Met deze compacte, lichte, waterproof en gemakkelijk te bedienen VIRB Ultra 30 action cam kun je 4K/30fps video-opnamen maken. Met de G-Metrix technologie kun je deze opnames verrijken met meetwaarden en grafieken van actiegegevens zoals snelheid, hoogte, afstanden en meer. De ingebouwde beeldstabilisatie zorgt voor scherpe en stabiele opnamen. Het heldere HD kleuren touchscreen en de ultragevoelige microfoon zijn ook in de waterdichte behuizing gemakkelijk te bedienen. Met één aanraking kun je zelfs live streamen in HD op YouTube en alle opnamen met de wereld delen. Met spraakbesturing kun je opnamen gemakkelijk starten en stoppen. Met een eenvoudige spraakopdracht maak je een foto van jezelf in actie.

Garmin VIRB Ultra 30

Garmin Virb Ultra 30
Eén van de meest opvallende kenmerken van de VIRB Ultra 30 is het gebruiksgemak onder meer dankzij de toepassing van een touchscreen, dat zelfs in combinatie met de waterdichte behuizing kan worden gebruikt. Zowel beginners als ervaren action cam gebruikers kunnen met de VIRB Ultra 30 nu nog gemakkelijker actiebeelden filmen, bewerken en delen.

De VIRB Ultra 30 filmt niet alleen met 4K/30fps in Ultra HD, maar laat ook nog eens prachtige slow-motionbeelden zien in 720p/240fps of stills in 12 MP. Deze action cam is tevens voorzien van 3-assige beeldstabilisatie, zodat de opnamen die je maakt tijdens het snowboarden, fietsen, zeilen, suppen, surfen of crossen van een vloeiende, stabiele en hoge kwaliteit zijn. Net als het touchscreen is ook de hooggevoelige microfoon, zowel binnen als buiten de waterdichte behuizing, eenvoudig te bedienen en zorgt voor glasheldere geluidsopnamen.

Garmin Virb UltraSpraakbesturing
Als de camera zich buiten je directe bereik bevindt (bv. op je helm), moet je deze gemakkelijk kunnen bedienen. Om die reden is de VIRB Ultra 30 action cam voorzien van spraakbesturing via Sensory TrulyHandsfree technologie. Met simpele opdrachten, zoals "start recording" of "take a picture" kun je de camera handsfree bedienen. Je kunt de VIRB Ultra 30 zelfs een opdracht geven als "remember that” om te zorgen dat de camera de opnamen van tags voorziet als geheugensteuntje voor later.

Garmin VIRB app en Edit
Met de gratis VIRB Mobile app kun je de video-opnamen live streamen via YouTube. Je kunt de app ook gebruiken om G-Metrix gegevens aan de opnamen toe te voegen en jouw complete avontuur te delen op sociale media. De VIRB app tovert jouw smartphone of tablet via wifi om tot een afstandsbediening voor je VIRB Ultra. VIRB Edit is een gemakkelijk te gebruiken desktop-bewerkingsprogramma boordevol functies, waarmee je automatisch video’s kunt maken, muziek kunt toevoegen, videoclips kunt bijwerken, G-Metrix kunt toevoegen en jouw video kunt perfectioneren.
De VIRB Ultra 30 wordt standaard geleverd met een waterdichte behuizing en is in september 2016 verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €529,99.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal