Productnieuws: Kriega Solo en Duo zadeltassen

De Engelse bagagespecialist Kriega heeft met de Solo en Duo zadeltassenlijn een mooie mix van retro look en moderne technieken gecombineerd in een stijlvolle lijn zadeltassen. De tassen, bestaande uit de Solo 14, Solo 18, Duo 28 en Duo 36 zijn zadel tassen met een respectievelijk volume van 14,18,28 en 36 liter inhoud, en kunnen met de bijgeleverde montagemiddelen op elk type motorfiets gemonteerd worden. Tevens kunnen zij bevestigd worden op een bestaand of optioneel bagagerek van verschillende fabrikanten.

De zadeltassen zijn vervaardigd van het oersterke en slijtvaste 1000D Cordura in combinatie met Hypalon. Niet voor niets geeft Kriega op alle producten uit hun range 10 jaar garantie op fabricage fouten. De nieuwe zadeltassenlijn is hier geen uitzondering op. Het 100% waterdichte uitneembare en uitwasbare hoofdcompartiment met rolsluiting heeft, zoals alle drypacks van Kriega, een witte binnenzijde zodat je kan zien waar het gewenste item in de tas zich bevind. De tassen zijn beschikbaar in zowel Solo als Duo uitvoering. De CNC gefreesde aluminium bevestigingen en de heavy-duty buckles houden de tassen stevig op hun plaats bij montage op uw motor. Bij elke tas zit een duidelijke montagehandleiding bijgesloten.

De tassen kunnen zowel op als af de motor eenvoudig gedragen worden doormiddel van de bijgesloten schouderriem. De afmetingen lopen van 310x310x150mm voor de Solo 14 tot 310x350x175 voor de Solo 18. Bevestiging kan met behulp van de bijgeleverde bevestigingssets of via de speciaal voor de Ducati Scrambler ontwikkelde bevestigingsplaten in de vorm van een oldskool nummerplaat welke opgaan in het design van het Scrambler model.
Deze speciale bevestigingssets bevatten 1 of 2 CNC gefreesde en praktisch onverwoestbare HDPE bevestigingsplaten en plug&play zwarte poedercoat aluminium bevestigingen voor op de Ducati Scrambler. De bevestigingen kunnen dus direct gemonteerd worden zonder dat daar voor geboord hoeft te worden. De Solo set heeft standaard een linkse plaatsing van de tas. De montagesets zitten keurig verpakt in een Cordura hoes met ritssluiting.

De adviesprijzen van deze nieuwe Kriega zadeltassen lopen van € 219,95 / € 229,95 voor de Solo en Solo, 18 tot € 349,95 / € 379,95 voor de Duo 28 en Duo 36. De speciale bevestigingssets voor de Ducati Scrambler komt voor de Solo bevestiging op € 57,95 en op € 104,95 voor de Duo set.

Kriega saddle bags


Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen