Stel je eigen Ducati samen met de ‘Scrambler configurator’

Het nieuwe platform bevat HD afbeeldingen, accessoire packs, kleding en de mogelijkheid om feedback te ontvangen van een lokale Ducati Scrambler dealer. Zelfs via uw mobiele telefoon is het mogelijk de Scrambler te personaliseren

De nieuwe Ducati ‘Scrambler configurator’ is nu online op: Configurator.scramblerducati.com. Het platform biedt de mogelijkheid voor het personaliseren van alle zes versies van de nieuwe Scrambler Ducati, zelfs via een mobiele telefoon op ieder moment. Van de Scrambler Icon, tot de Sixty2, van de Urban Enduro tot de Full Throttle, de Classic en de Flat Track Pro. Al deze motoren zijn nu nog exclusiever en unieker te maken in een handomdraai.

De ‘Scrambler configurator’ is één van de vele projecten die valt onder Ducati Scrambler, een universum dat gekenmerkt wordt door uniek en individueel zijn. Dergelijke projecten zijn ontworpen om meer ruimte te geven aan creativiteit, hierdoor mede het merk uit te breiden door onconventionele en innovatieve kanalen.

In termen van de personalisatie van motorfietsen, biedt de nieuwe ‘Scrambler configurator’ de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 60 accessoires: originele tankkapjes en drie verschillende Scrambler logo’s; race-accessoires om het sportieve karakter van de motor te benadrukken, zes verschillende zadels, Enduro accessoires voor een complete off-road ervaring en nog veel meer. Alle afbeeldingen in de configurator zijn beschikbaar in HD, wat de beleving naar een hoger niveau tilt voor iedere gebruiker.

Het platform biedt elf verschillende perspectieven, zo kan de gebruiker de motor vanuit vrijwel iedere hoek beschouwen. Daarnaast kan de ‘Scrambler configurator’ ook gebruikt worden om trendy en praktische kleding van de nieuwste apparel lijn te selecteren. Om veiligheid, stijl en comfort te garanderen is er een groot en leuk assortiment aan Scrambler kleding beschikbaar, zoals jassen, broeken, handschoenen, t-shirts, brillen en zelfs helmen.

Er is ook een ‘Hop on your motorbike’ optie, een functie die het mogelijk maakt voor de klant om een geconfigureerde Scrambler te delen met de dichtstbijzijnde Ducati Scrambler Dealer om hier waardevolle feedback op te ontvangen. Daarnaast kan het ontwerp ook gedeeld worden via verschillende Social Media.

“Met dank aan de nieuwe ‘Scrambler configurator’, zijn we in staat de perfecte motor te creëren voor onze fans, op een snelle en simpele manier” aldus Ducati Information Technology & Digital Transformation Directeur, Piergiorgio Grossi. “Aanvullend bieden wij ze vele nuttige opties, zodat zij een ervaring kunnen beleven die groter is dan alleen motoren, accessoires en kleding, namelijk onderdeel zijn van een grote community. Dit is één van de eerste stappen voor de Digitale transformatie die wordt geïmplementeerd door Ducati, de resultaten beloven significant en competitief te zijn. We zien graag dat Ducatisti zich niet alleen Ducatist voelen wanneer ze motorrijden, maar juist overal. Deze nieuwe digitale tools maken het mogelijk de Ducati beleving te verbreden”.

Claudio De Angeli, Scrambler Ducati Brand Unit manager, bevestigd dit. “Ik ben trots dat deze digitale evolutie begint met het Scrambler merk, wat informele en virale communicatie altijd heeft ingezet en ontwikkeld tot een sterktepunt. Het is geen toeval dat we in 2014 kozen om te focussen op de digitale kanalen, toen het nieuwe Scrambler concept werd gelanceerd. Dat uitgangspunt heeft ons een grote community opgeleverd via Instagram, Twitter, Facebook, Vimeo en de website. Als aanvulling hierop hebben we in de laatste dagen ook een YouTube kanaal opgericht en de eerste Scrambler app gelanceerd. De app is gericht op ‘streetfood’ en heet The Taste of Joy”.

Volg Scrambler Ducati via de netwerken op Social Media: twitter.com/scramblerducati, facebook.com/scramblerducati, instagram.com/scramblerducati en youtube.com/c/scramblerducati-official.

* Beschikbaar voor iOS, binnenkort ook voor Android apparaten. Tasteofjoy.scramblerducati.com/

Scrambler configurator 2

Scrambler configurator phone


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal