Bikers'Classics en Lifestyle Village van 1- 3 juli

Het aftellen is begonnen, in minder dan twee weken openen de Bikers'Classics en de Lifestyle Village hun deuren. Dit jaar zal de "custom" goed vertegendwoordigd worden met de grote tenoren van de discipline. Uiter-aard zal Fred Krugger er zijn met zijn laatste realisatie : de Yamaha SR400 - Tribute to Bernard Ansiau. Maar ook de belangrijkste Belgische spelers zoals Kruz Company, Zadig, KD Motorcycles en vele anderen. Accessoiristen, artiesten en fotografen zullen er bij zijn om hun passie met u te delen. Het concert van zaterdagavond zal doorgaan in het hart van de Lifestyle Village en die ruimte zal het hele weekend door gebruikt worden om cult films te projecteren, films die aan de bron liggen van de huidige beweging. Ya-maha en Harley Davidson zijn eveneens van de partij om u hun verschillende modellen te laten testen.

Op zaterdag is er een rondrit ter ere van de Café Racer, Scrambler en andere machines. Een rit rond Spa voorzien van het nodige bochtenwerk. En vergeet ook de dragrace niet op zondag. Verder wordt de grote parade op het circuit weer één van de trekpleisters, die dit jaar zal worden ingeleid door het "Joe Bar Team". Een onvergetelijk moment dat u zeker niet mag missen.

Dit jaar worden de fantastische Bikers'Classics nog extra gekruid met de geuren van leder en metaal. Ga naar onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwsberichten, of u in te schrijven voor de rondrit of de dragrace. Wij kijken er naar uit om dit moment met u te beleven.

Lifestyle Village

Bikers Classics


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal