TT Hall weer indoorcamping tijdens Dutch TT 2016

Het laatste weekend van juni 2016 is het weer zover. Honderdduizenden bezoekers trekken dan naar Assen voor de legendarische TT races. Ook dit jaar kunnen zij weer overnachten op de overdekte camping in de TT Hall naast het circuit. De evenementenhal wordt voor deze gelegenheid weer omgedoopt tot de TT Indoor Camping. Vorig jaar werd er al een succes geboekt. Enkele honderden motorfanaten maakten toen al kennis met de TT Indoor Camping. Dit jaar lopende boekingen weer voortvarend, gezien de vele reserveringen die al binnen zijn, aldus de organisatie. 

De beursvloer waar normaal gesproken diverse evenementen worden georganiseerd, wordt ingericht als camping met douchefaciliteiten en een gezellige loungebar/restaurant. Daarnaast is er in de TT Hall van ruim 15.000 vierkante meter ook ruimte voor een indoorparkeerplaats voor de motoren van de campinggasten en andere bezoekers van de TT. Een complete kampeeruitrusting meenemen is niet nodig. Een tweepersoonstent en ook luchtbedden zijn op voorraad en kunnen bij aankomst door de gasten ter plekke worden aangeschaft. Maar een eigen tent meenemen mag natuurlijk ook.

Voor een eenmalige betaling van € 35,- kunnen de campinggasten één, twee of drie nachten kamperen in de TT Hall. Het parkeren van een motor kost € 5,- per keer. ‘Hiermee bieden wij iets unieks aan de TT bezoekers‘, vertelt Niek Asbroek van de TT Hall Assen. ‘De Strubbenbocht ligt op nog geen 50 meter van de camping en in de TT Hall ben je niet afhankelijk van het weer.’ Tentharingen prikken en scheerlijnen spannen is niet toegestaan op de betonnen vloer van de camping. ‘Maar dat hoeft ook niet, want het er is gegarandeerd windstil,’ lacht Asbroek.

tt hal indoor camping


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal