Richa Toulon motorjack

De Richa Toulon is het antwoord van Richa op de groeiende vraag naar stoere retro motorjassen. De Toulon past bij uitstek op custombikes en choppers. Het leer van deze motorjas heeft een gedragen look en zal naar mate de tijd een eigen unieke uitstraling krijgen. De Richa Toulon kan door zijn design zowel op de motor als casual worden gedragen.

Materiaal en protectie
Dankzij het premium buffelleer draagt de Richa Toulon zeer soepel en is deze toch slijtvast. Op de schouders en ellebogen bevinden zich CE-gekeurde D3O protectoren die soepel dragen en bij impact hard worden en daardoor kracht kan absorberen. Het voordeel van Richa motorjassen in vergelijking met andere merken is dat deze standaard zijn voorzien van rugprotectie. Net als bij de schouders en ellebogen is deze protector ook gemaakt van D3O voor comfort en de juiste bescherming.

Features
De Richa Toulon heeft een luxe katoenen voering die ervoor zorgt dat vocht beter kan worden afgedreven en wat de warmte beter vast houdt. De motorjas heeft twee steekzakken en een napoleon binnenzak om je spullen in te kunnen vervoeren. De casual capuchon is afritsbaar zodat je de Toulon kan customizen naar eigen smaak.

Specificaties
- Gemaakt van premium buffelleer
- Vintage katoenen binnenvoering
- CE-gekeurde D3O protectie op de schouders en ellebogen
- CE-gekeurde D3O protectie op de rug
- Korte verbindingsrits
- Twee binnenzakken en een napoleon zak
- Verstelbaar op de taille
- Zachte afgewerkte neopreen kraag
- Verstelbaar op de mouwen
- Afritsbare capuchon

Adviesprijs
- €359

Leverbare kleuren
- Zwart
- Zwart/Blauw
- Zwart/Rood
- Zwart/Geel
- Zwart/Oranje

Leverbare maten
- 46 t/m 66

Verkoopadressen
http://www.grandcanyonbike.eu/storelocator

Richa Toulon jacket


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal