18 juni 2016: De Classic TT Gramsbergen

Op zaterdag 18 juni a.s. organiseert Eveno Racing Gramsbergen, in samenwerking met de motorclub Gramsbergen en het Classic Racing Team voor de 13e maal de “Gramsberger Classic TT”.

 

Technische keuring deelnemende motoren in Gramsbergen op vrijdagavond

Voorafgaand wordt op vrijdagavond 17 juni in Gramsbergen, evenals afgelopen jaren, nabij café Bolte, de technische keuring van de motoren gehouden. Net als indertijd in Assen rijden de deelnemende motoren op unieke wijze onder politiebegeleiding van het rennerskwartier in Anerveen naar de plaats van keuring en weer terug. Bij deze keuring tussen 18.30 uur en 20.00 uur zijn een aantal bijzondere racemotoren te zien en te horen: Honda, BMW, Yamaha, Ducati, MV Agusta, etc. Een must voor de liefhebber! Daarna zal er op vrijdagavond in de tent op het rennerskwartier nog een gezellige avond zijn waarbij iedereen welkom is.

 

Zaterdag racedag

De trainingen beginnen op zaterdagmorgen om 10.00 uur en om 12:30 uur is de officiële opening. Er worden demo-races verreden in de 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, zijspannen en oldtimerklasse. En er zal een zogenaamde Classic parade worden gereden met bijzondere motoren en bekende namen van weleer.

 

Gratis toegang!

Evenals vorige jaren is dankzij de sponsoren van Eveno Racing de toegang gratis, kom dus allen naar het circuit in Anerveen voor een prachtige dag motorsport in Gramsbergen.

 

Doelstelling Eveno Racing

Eveno Racing zet zich in om jonge talentvolle wegracecoureurs financieel te ondersteunen en organiseert hiervoor o.a. de Gramsberger Classic TT. In 2016 ondersteunt Eveno Racing de 16 jarige Walid Soppe uit Coevorden en de 14 jarige Sander Kroeze uit Mussel.

classic tt gramsbergen


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal