Productnieuws: De LongJohn BowTex legging

De LongJohn van BowTex is gemaakt voor uw trajecten met de moto maar past zich ook perfect aan aan alle andere discipline als fietsen, skateboarden, paardrijden, skiën. Als u goed beschermt bent, kan u eindelijk alle bewegingen in alle vrijheid realiseren. Oefen uw passie uit in alle sereniteit en versterk uw bescherming tijdens het uitoefenen van een boardsport. De LongJohn beschermt u tijdens de kortste trajecten en de grootste avonturen, deze stof kan uw leven redden.

Bowtex is een revolutie in moto-uitrusting
BowTex stelt het onmisbare beschermingsaccessoire voor de gebruiker van de tweewieler.
Meer nog, de zakken die specifiek voor gemaakt zijn voor de bescherming van de heupen en CE gecertifieerd zijn door het merk D30® zijn eraan toegevoegd. De kniebeschermers kunnen geplaatst worden door een bevestigingssysteem.

Een beetje meer met Kevlar
Kevlar is een ultra-resistente textielvezel tegen het schuren. Het werd oorspronkelijk gebruikt in het leger, waar de vezel de beschermde tegen klappen van de blote arm of een vuurwapen. Vandaag is het voor het bereikbaarder geworden voor het grote publiek. Het beschermt uw huid bij een val of als u uitglijdt op het asfalt, in tegenstelling tot een jeans of een katoenen of synthetische broek.

BowTex voor wie is het?
Motorijders, mensen met een scooter, fietsers, skaters en alle andere personen die een val riskeren in verminderde of hogere snelheid. Elk seizoen is de BowTex legging er voor u, het hele jaar door. Unisex, dus verleiden ze zowel de vrouwen als de mannen.

De voordelen van de BowTex leggings:
• Een verbeterde bescherming. Het zijn niet alleen de zones met een hoger risico (heupen, achterste en knieën) die erg gewond kunnen raken bij een accident. Uw BowTew legging zorgt voor een bescherming van de taille tot aan de enkels.
• De veiligheid, nog eens. Versterkt met een dubbele laag van 100% Kevlar op de risicozones voor een versterkte veiligheid.
• Past zich aan aan uw kledij. Maak hem vast aan uw kostuumbroek of je favoriete jeans.
• Te dragen gedurende de hele dag. Een gemengde samenstelling van Kevlar met een zacht en soepel materiaal voor uw comfort. U draagt hem de hele dag door, u moet hem dus niet meer snel-snel uitdoen voor uw afspraak!
• Voor alle 4 de seizoenen. Hij houdt u warm in de winter. De stof is ook speciaal samengesteld om te ademen.
• Personaliseerbaar. Hij beschikt over zakken die speciaal gemaakt zijn voor de D30® beschermers (heupen en knieën) te dragen. Apart verkocht.
• Economisch. Minder duur dan de andere beschermingsbroeken op de markt.
• Technische kenmerken en samenstelling:
• Hoofdlaag: 55% Kevlar, 25% Protex-M, 20% katoen
• Versterkingslaag: 100% Kevlar®
• D30® heup- en kniebescherming. CE goedgekeurd, apart verkocht.
• 100% Belgische vervaardiging. Wat de kwaliteitscontrole opvoert

Prijs
Aanbevolen verkoopprijs: €160/stuk BTW inbegrepen

BowTex, wat is het?
Het is een merk gespecialiseerd in de bescherming van motorrijders en fietsers. Het is opgericht nadat we tot het inzicht kwamen dat het lichaamsdeel dat het minst beschermd is, de benen zijn. Toch zijn dat de zones die het meest kwetsbaar zijn bij een val.
Waarom?
"Die enorme broeken zijn niet praktisch en zeker niet mooi, de dubbele jeans uit Kevlar zijn slecht gesneden, en de leren broeken zijn mijn ding niet", aldus Julie P.. Toch zijn de gebruikers zich van het gevaar tijdens het rijden bewust. "Ik weet dat het gevaarlijk is, ik heb die beschermingsbroek gekocht, maar ik draag ze nooit". Het is daarom dat BowTex bescherming opnieuw heeft uitgevonden door revolutionaire legging uit Kevlar voor te stellen die zich aanpast aan elke stijl.

Voorstelling van het product
Een legging bestaat uit twee verschillende lagen: De eerste flexibele laag bestaat uit 55% Kevlar, 25% uit Protex M stof (anti-vuur stof) en 20% katoen om te ademen en voor het comfort. Dit zorgt ervoor dat de huid op een comfortabele manier ingesloten wordt, zonder irritatie te veroorzaken. Dit terwijl we een thermische bescherming en een zekere weerstand tegen het schuren bieden. De warmte wordt minder snel gevoeld, als u bijvoorbeeld vaststaat achter een knalpot, voelt u de verbranding minder snel dan met klassieke kledij.
Een tweede laag bestaat uit 100% Kevlar die op de risicozones bij een val geplaatst is: de knieën, de heupen en het achterwerk. Dit beschermt de gebruiker bij een val dankzij zijn weerstandsvermogen tegen het schuren. Technisch gezien zal uw jeans of uw broek gescheurd zijn terwijl met een Kevlar broek de huid beschermt wordt en intact blijft.

Bowtex


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen