Lindstrands motorkleding

De Lindstrands Qurizo en de Q pant is een heel geavanceerd pak met talloze stelmogelijkheden in één en hetzelfde kledingstuk, voor afstemming op verschillende weersomstandigheden en temperaturen. Uitstekend geschikt voor avontuurlijke ritten. Verkrijgbaar in 4 kleuren en in de maten 46 t/m 64. Met een uitneembare warme binnenvoering en een uitneembaar waterdicht membraam. Op de schouders, ellebogen, heupen en knieën voorzien van ons eigen slijtvaste materiaal HI-Art, welke onze texiel kleding tot wel 520% sterker maakt. Op dit Hi-Art kunt u de CE goedgekeurde protectoren op uw eigen hoogte zetten, dit verhoogt het draagcomfort maar zeker ook de veiligheid. Aan de binnenzijde van de onderbenen en op het zitvlak is de Lindstrands Q pant voorzien van geperforeerd leer. De Lindstrands Qurizo jas wisselt voor 469 euro van eigenaar en de bijpassende Q pant voor 399,-- euro.

De Lindstrands Chrome jas (foto) is een rundlederen jas verkrijgbaar in 3 kleuren en in de maten 46 t/m 62 ook zijn deze dezelfde drie kleuren combi’s verkrijgbaar voor de dames, dan heet zij CAM en is leverbaar in de maten 36 t/m 44. De CE goedgekeurde protectoren, op de schouders en ellebogen, kunt u altijd op uw eigen hoogte zetten, dit verhoogt het draagcomfort, maar zeker ook de veiligheid. De Lindstrands Chrome en Cam kunnen gecombineerd worden met de Cornet broek of een leuke stoere Lindstrands Blaze, Wrap, Mech of Yago jeans. In deze jeans zit natuurlijk ook op de heupen en knieën ons eigen slijtvaste materiaal HI-Art, welke onze texiel kleding tot wel 520% sterker maakt.

Het 1-delige pak de Lindstrands Hyper is gemaakt van Rundleer en textielstretch om het draagcomfort en flexibiliteit te verhogen. Ook deze is natuurlijk voorzien van ons eigen slijtvast materiaal HI-Art op de schouders, ellebogen, heupen en knieën, welke onze lederen kleding tot wel 230% sterker maakt. Hierop zitten de CE goedgekeurde protectoren level 2, welke op uw eigen hoogte versteld kunnen worden. En al onze lederen kleding is op de vitale delen wel tot 3x toe gestikt. voor extra comfort en veiligheid. Ook is de Hyper voorzien van een uitneembare voering en een “hump”. Verkrijgbaar in 2 kleur combinaties en in de maten 46 t/m 58.

Lindstrands Chrome motorjack leder


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal