Productnieuws: Shark Race-R Pro Lorenzo helm

Zoals de èchte kenners weten, ging het bij de keuze van Jorge Lorenzo naar Shark Helmets puur om kwaliteit. Lorenzo, de MotoGP-superster was zo teleurgesteld in andere merken dat hij uiteindelijk ervoor koos om zich te laten beschermen door Shark, de bekende Franse helmenfabrikant die veiligheid, praktische inzetbaarheid en looks in al zijn producten verenigt.

Nu Jorge Lorenzo met een Shark motorhelm rijdt, is de vraag naar replica’s met zijn unieke design explosief gestegen. Ook hierbij ging Shark als fabrikant van kwaliteitsproducten niet over één nacht ijs, waardoor de spanning alleen maar toenam. Chromeburner.nl is dan ook apetrots om te kunnen zeggen: “we got him”! Als enige retailer in de wereld kreeg de toonaangevende internetshop de beschikking over de enige “sample”, de eerste officieel geproduceerde helm met de officiële benaming “Shark Race-R Pro Lorenzo Monster Mat”. Chromeburner is dan ook de enige die over hi-res foto’s van deze -reeds te bestellen & te leveren- replica beschikt, zodat fans die zeker willen zijn dat ze één helm van de gelimiteerde oplage willen hebben, precies kunnen zien wat ze bestellen.

De paar(!) helmen voor Nederlandse fans van de regerend MotoGP wereldkampioen worden in de maand mei verwacht en ook dan is Chromburner.nl één van de eerste verkopers die 'm zal kunnen leveren. De adviesverkoopprijs van deze unieke Shark Race-R Pro Lorenzo Monster Mat bedraagt dan € 549,99.

Naast de subliem afgewerkte Lorenzo kleurstelling biedt de Shark Race-R Pro natuurlijk alle eigenschappen waarom juist deze helm door Lorenzo werd aangewezen als ‘zijn’ helm. Zo is er de buitenschaal van carbon en Aramidevezel, die laat zien dat maximale veiligheid ook kan bij een laag gewicht (1250 gram) van de helm. Met topsnelheden van 350 kilometer per uur is ook de superieure aerodynamica van de Race-R Pro bewezen, waarbij de dubbele spoiler zijn meerwaarde onmiskenbaar aantoont. Het vizier is niet alleen groot, met dus veel zicht, maar de unieke, variërende dikte van het viziermateriaal zorgt voor perfect zicht. Dat Jorge nooit meer een beslagen vizier wil is bekend, vandaar is de revolutionaire anti-fog coating standaard, geholpen door de adembeschermer plus verstelbare ventilatieopeningen in de kin, bovenop, zijwaarts en achterop de helm.

Om de Shark Race-R Pro Lorenzo Monster Mat ook voor ‘gewone’ motorrijders altijd perfect te laten passen, zijn er twee groottes voor de buitenschaal (XS-M - L-XL), met een groot aantal binnenmaten. Sluiting gebeurt natuurlijk met een Double D sluiting, de enige sluiting die op het circuit geaccepteerd wordt, afgewerkt met een luxe ‘kingordijn’. Binnenin zorgt antibacterieel en hyopallergeen CoolMax voor comfort, de hygiene is ook gegarandeerd met een voering die volledige uitneembaar en wasbaar is. De standaard aanwezige brilsleuven laten zien hoe serieus Shark zijn klanten neemt, net zoals de Sharktooth communicatie-voorbereiding nog maar weer eens aantoont hoe accuraat het merk blijft innoveren.

De unieke foto’s van de Shark Race-R Pro Lorenzo Monster Mat vindt u hier https://www.chromeburner.com/shark-race-r-pro-lorenzo-replica-2016 waar fans ook een order kunnen plaatsen. Zo kan Chromeburner garanderen dat zij voor hen één exemplaar van deze unieke, gelimiteerd geproduceerde tophelm kunnen bemachtigen.

shark race r pro 4


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal