Prijs Triumph Tiger Sport 2016: € 14.200,-

De nieuwe 2016 Triumph Tiger Sport is ontworpen om te beantwoorden aan de behoeften van de veelzijdige motorrijder, of het gaat om woon-werk verkeer, sportieve ritten of lange reizen en meer. Met de Tiger Sport tilt Triumph veelzijdigheid naar een hoger niveau dankzij een potente 1050cc driecilinder van de nieuwe generatie, een pak aan rijder-ondersteunende technologie, meer comfort en verbeterde prestaties. 

Standaard is de nieuwe Tiger Sport uitgerust met Ride-by-wire, Traction control Cruise Control en drie verschillende rijmodi. Daarbij is er een nieuw verstelbaar windscherm gemonteerd en beschikt de Tiger Sport over een slip-assist koppeling voor meer comfort. Wereldwijd zijn er veel fans van de Tiger Sport, dit vooral dankzij de perfecte rijeigenschappen en veelzijdigheid, ook met tweepersonen èn baggage. Met deze kenmerken als basis hebben de nieuwe Tiger Sport beter gemaakt voor motorrijders die èèn motorfiets willen die absoluut alles kan. De nieuwe Tiger Sport is geen motor van alle dag – maar een motor waar je dagelijks op wilt rijden.

De Tiger Sport is vanaf begin juni leverbaar bij de Triumph dealer in de kleurstellingen Matt Black of Aluminium Silver. Prijzen in België zijn vanaf € 12.900 en in Nederland € 14.200.

2016 Triumph Tiger Sport


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal