Jubileumshow Gebben Motoren 9-10 april

Jubileumshow Gebben thumb Het pand van Gebben Motoren aan de Industrieweg 25 te Rogat (Meppel) is grondig verbouwd en uitgebreid. Passend bij het ondernemende familiebedrijf, dat dit jaar haar 80 jarig jubileum viert, is er koste nog moeite gespaard om de klant nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Al drie generaties lang is Gebben Motoren een begrip in de motorwereld en al jarenlang een vertrouwd beeld op het industrieterrein. Het nieuwe pand heeft twee verdiepingen met een oppervlakte van 1600m2 en is maar liefst 8,5 meter hoog, het is direct tegen het huidige pand aangebouwd. In dit pand zal de in -, en export tak van Gebben zijn intrek nemen. Tevens zal op de tweede verdieping meer ruimte zijn voor de winterstalling en opslag van motoren. In het nieuwe pand is op de begane grond een uitbreiding van de showroom gecreëerd, van 400m2 voor de Crossers, Enduro’s, Quad’s en brommers. Op de bestaande bovenverdieping is de kleding -, en accessoires shop fors uitgebreid. Ook de medewerkers in de werkplaats zijn blij, want zij kunnen dankzij de uitgebreide werkruimte hun dienstverlening nog beter uitvoeren.

André Gebben: “Het gaat goed met Gebben Motoren, we durven te investeren”
De plannen om het pand fors te verbouwen en uit te breiden stond al enige tijd in de koelkast. Dit jaar stonden we op een kruispunt, gaan we linksaf, rechtsaf of vol gas vooruit? Het gaat goed met Gebben Motoren, we durven te investeren, dus kozen wij voor ‘vol gas vooruit’”, aldus de gedreven directeur André Gebben. “Ook met het perspectief op de toekomst. Mijn zoon Emile, zal zich naast de im- en export en groothandel ook steeds meer gaan bezighouden met Gebben Motoren. Met straks alle bedrijven onder één dak, zullen we efficiënter kunnen samenwerken.” Gebben Motoren is al open, dus iedereen is van harte welkom. De jubileumshow 2016 vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 april.

Jubileumshow Gebben poster


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal