Proefrijden tijdens de Kawasaki Green Days

Dit weekend gaat het motorseizoen echt los met schitterend voorjaarsweer. En hoe kun je een mooi weekend beter besteden dan door een proefrit te maken op je favoriete Kawasaki?

Altijd al eens willen ervaren hoe jouw favoriete Kawasaki rijdt, of zou je wel eens een ander model willen uitproberen? Dan ben je dit weekend bij de Kawasaki dealer van harte welkom voor een uitgebreide kennismaking met alle 2016 modellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de super populaire Z800, die nu standaard voorzien is van een Performance pakket met Akrapovič uitlaat? Of de sensationele Z1000 Super Naked, een rijdersmotor pur sang. Voor wie de rijsensatie van een SuperSport wil combineren met Tourer comfort is er de unieke Z1000SX, die nu standaard geleverd wordt als Tourer Edition. Dus met schitterende Mony-Key geïntegreerde zijkoffers en de Kawasaki TomTom Rider zonder meerprijs. Ben je meer avontuurlijk ingesteld? Dan staat de uiterst zuinige en veelzijdige Versys 650 Dual Purpose al vanaf € 7.999,- voor je klaar. Voor de ultieme sportieve globetrotters biedt de Versys 1000 uitkomst. Dit model wordt in 2016 namelijk standaard voorzien van een Tourer pakket met Mony-Key geïntegreerde zijkoffers, een fraaie Versys tankpad en robuuste handkappen.

Reserveer nu alvast je favoriete model bij je Kawasaki dealer. Wij wensen je alvast een “groen” weekend! Kijk voor meer informatie en een dealer bij jou in de buurt op www.kawasaki.nl

Kawasaki green days


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal