SW-Motech accessoires voor de nieuwe Honda Africa Twin

Met de introductie van de Honda Africa Twin gingen de hartjes van veel motorliefhebbers sneller kloppen. Zo ook bij de bagage experts van SW-Motech: ook zij geloven heilig in de terugkeer van een icoon. Ze zijn direct aan de slag gegaan om accessoires te ontwikkelen zodat jij met je kersverse CRF 1000 L veilig en comfortabel het grind kunt opzoeken.

Honda Africa Twin accessoires

Ben je van plan de Dakar te gaan rijden zoals z’n oudere broer of een verre reis te maken? Dan is het handig om veel bagage mee te kunnen nemen. En laat SW-Motech nu net heer en meester zijn in het leveren van bagagekoffers; je wil natuurlijk wel de beste bescherming voor je spullen! Met die gedachte ontwikkelden zij een nieuwe generatie aluminium koffer, volledig waterdicht en opgewassen tegen de zwaarste beproevingen. En ook nog eens razendsnel te (de)monteren dankzij de innovatieve Quick-Lock kofferdrager.

Naast bagage-accessoires levert SW-Motech onder andere ook nog eens een carterplaatbeschermer, Hawk off-road lampen, een remoliereservoir beschermer en valbeugels voor je Africa Twin. Op die manier kun je je motor maximaal beschutten, mocht je toch onverhoopt onderuitgaan. Benieuwd naar de gehele collectie waarmee je je Africa Twin kunt optuigen? Kijk dan eens op www.splashdesign.com.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal