Inschrijving TT NightRide en TT Toertocht 2016 gestart

Na het daverende succes van vorig jaar, waarbij meer dan 700 motoren meereden tijdens de TT NightRide en 175 toerrijders de TT Toertocht reden, worden op vrijdag 24 juni weer de Univé TT NightRide en de MotoPort Assen TT Toertocht georganiseerd! Ondanks dat de wedstrijddag van de TT verplaatst is naar de zondag, blijven de TT NightRide en TT Toertocht op vrijdagmiddag en -avond. De route van de TT NightRide is compleet vernieuwd en voert nog meer door het stadscentrum. Deelname aan de TT NightRide is weer geheel gratis! Iedere deelnemer ontvangt na afloop ook nog een gratis consumptie. 

Volledige verzorgde TT Toertocht 
De organisator van de allereerste Tourist Trophy (TT) in 1925, de Motorclub Assen en Omstreken, zet ook dit jaar de TT Toertocht uit. Als geen ander kennen zij de mooie wegen en plekjes in de provincie Drenthe. De circa 175 kilometer lange route wordt aangeduid met routeborden en voert u langs vele interessante en leuke plekjes die zeker de moeite waard zijn om even te stoppen. Deelname aan de MotoPort Assen TT Toertocht kost € 10,00 per persoon. Dit geld voor rijder én passagier! Hiervoor krijgen alle deelnemers een hapje en een drankje voor aanvang en een consumptie plus versnapering tijdens de pitstop.

Inschrijven? Kijk op de website!
Aanmelden voor beide evenementen kan tot en met 23 juni 2016. Kijk voor meer informatie op de website van het TT Festival: www.ttfestival.nl/programma-2016 

Dutch TT Nightride tourtocht Assen

Let op: deelname aan beide evenementen is alleen mogelijk met een verzekerd en gekentekend motorrijtuig!


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal