• Home
  • Persberichten
  • West Coast Motors voor derde jaar op rij beste Harley-Davidson dealer

West Coast Motors voor derde jaar op rij beste Harley-Davidson dealer

Harley-Davidson reikt voor het derde jaar op rij de prestigieuze Bar & Shield Award 2015 uit aan West Coast Motors in Alkmaar. De Authorized Harley-Davidson-dealer kreeg de hoogste score op meer dan veertig verschillende meetpunten, waaronder het behaalde verkoopresultaat en een klantwaardering op meerdere factoren. Bezoekers roemen de dealer vooral om zijn hoge serviceniveau. De Bar & Shield Award is een belangrijke prijs binnen het professionele dealernetwerk van Harley-Davidson.

Om tot de jaarlijkse winnaar van de Bar & Shield Award te komen, meet Harley-Davidson diverse factoren. Een van de meest zwaarwegende: klanttevredenheid. De klant bepaalt uiteindelijk de winnaar. Daarnaast tellen de verkoopcijfers mee, net als de uitstraling van het pand en de showroom. Verder beoordeelt Harley-Davidson het opleidingsniveau van het personeel, het businessplan en de klantactiviteiten.
“Het was al geweldig om de Bar & Shield Award vorig jaar voor de tweede keer te winnen, maar om hem nu ook een derde keer te winnen is echt een fantastisch compliment”, zegt Bas Leek, eigenaar van West Coast Motors in Alkmaar. “Ons gemotiveerde team doet altijd zijn best om onze klanten tevreden te maken en te houden. Deze prijs bevestigt dat we nog steeds op de goede weg zitten. Maar er is uiteraard altijd plaats voor verbetering en blijven we streven naar perfectie.”

Francis Nijman, District Manager van Harley-Davidson Benelux: “Het verbaast me niets dat West Coast Motors voor de derde keer de Bar & Shield Award voor de beste Harley-Davidson-dealer in Nederland in de wacht sleept. Het sterke, enthousiaste team maakt West Coast Motors leuk om te bezoeken – ook voor niet-Harley-rijders. Ook dit jaar heeft West Coast Motors laten zien dat het gewoon de beste dealer van Nederland is.”
Meer informatie over West Coast Motors in Alkmaar is te vinden op www.westcoastmotors.nl.

  West Coast Motors Harley Davidson Dealer 2016


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal