Ducati Day maandag 6 juni op Spa Francorchamps

Ducati organiseert op maandag 6 juni de Ducati Day op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps (België). Motorrijders hebben de kans zich voor deze dag in te schrijven en te rijden op een historisch circuit in de Belgische Ardennen in Ducati sfeer.

Het programma voor deze unieke dag:

- Vrij rijden op het circuit van 7km tijdens 1 sessie van 20 minuten en 4 sessies van 25 minuten. Er zijn vier snelheidsniveaus die elke rijder de mogelijkheid geeft maximaal te genieten van het circuitrijden.

- De Ducati Desmoriding Tour zal aanwezig zijn, deze stelt u in de gelegenheid de nieuwste motoren van Ducati te testen op de openbare weg in de omgeving van het circuit. Er wordt onder begeleiding in kleine groepen gereden, waardoor u in ideale omstandigheden kunt testrijden.

- Elke persoon die zich inschrijft voor het vrij rijden op het circuit kan gratis deelnemen aan de Panigale Experience, om tijdens een sessie de nieuwe 959 Panigale of 1299 Panigale S te ontdekken onder begeleiding van een instructeur. Op het inschrijfformulier kan dit apart worden aangegeven.

De prijs voor de Ducati Day is € 249,- ongeacht het merk van uw motor. Leden van de officiële Desmo Owners Clubs betalen € 239,-. Op vertoon van uw clubkaart ontvangt u € 10,- terug tijdens de technische briefing op het circuit. Er is deze dag gratis toegang tot het circuit en de paddock. Zo kan iedereen genieten van de Italiaanse sfeer van dit unieke evenement en de testritten met de Desmoriding Tour. Voor meer informatie en online inschrijven kunt u terecht op: www.bikersdays.com

Ducati Day 2016


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal