Electric Motorcycles Nederland opent showroom in Groningen

Elektrische motoren worden niet alleen door de milieuvriendelijke aandrijving maar ook door hun eigentijdse styling en grote actieradius steeds populairder. Om aan de groeiende vraag en wensen voor een optimale voorlichting tegemoet te komen neemt Electric Motorcycles Nederland op 29 februari een fraaie showroom in Groningen in gebruik. Ter gelegenheid van de opening toont de toonaangevende Italiaanse fabrikant van elektrische motoren, Energica, diverse motoren uit het leveringsprogramma. Ook de heer P. Rigo, CEO van Tacita, zal tijdens de opening aanwezig zijn.

De showroom is 120 m2 groot, genoeg ruimte om het gehele leveringsprogramma van Electric Motorcycles Nederland ten toon te stellen. Een ideale locatie voor de moderne motorrijder die is geïnteresseerd in een elektrische motorfiets. Bezoekers die met een elektrisch voertuig, een auto, motor of elektrische fiets, de nieuwe showroom bezoeken, kunnen die opladen aan een van de Ecotap-laadpalen, terwijl voor de tweewielers betrouwbare Abus-sloten beschikbaar zijn. Naast de elektrische motorfietsen zal EMN ook de Ecotap-laadpalen in het leveringsprogramma opnemen. Uiteraard is het mogelijk om vanuit de nieuwe showroomvestiging van Electric Motorcycles een interessante demo ride te maken.

Opening
De officiële opening vindt plaats op 29 februari waarbij belangstellenden van harte welkom zijn van 16:00 tot 19:00 uur.
Marchel Bulthuis: “Met onze nieuwe showroom is Electric Motorcycles Nederland het eerste in elektrische motorfietsen gespecialiseerde bedrijf in ons land dat een permanente, exclusieve presentatie organiseert van elektrische motorbikes. Voor de geïnteresseerde motorrijder een uitstekende mogelijkheid om zich uitgebreid te oriënteren. Naast de reguliere openingstijden is het ook mogelijk om een aparte afspraak te maken, wanneer een ander tijdstip beter schikt. Later dit jaar organiseren wij nog een Open Huis waarbij op tal van motoren een demo ride gemaakt kan worden.”

Leveringsprogramma Electric Motorcycles
De belangrijkste importeur in ons land van elektrische motorfietsen toont in de Groningse showroom het leveringsprogramma van maar liefst drie belangrijke merken, Energica, Tacita en Volta.
Vanaf begin april is de nieuwe Energica Eva officieel leverbaar in ons land. Kenmerken van deze elektrische streetfighter: een 70 kW sterke motor, een koppel van, een maximale actieradius van 200 km en een topsnelheid van 200 km/u.
Tacita levert twee modellen, de T-Race Diabolika en de T-Race Supermotard. Het eerste model is een flattracker om snel te manoeuvreren in het drukke stadsverkeer, en om in het weekend een leuke ovalrace te rijden. Deze elektrische off-roader is minstens even goed als een motorfiets met een verbrandingsmotor.
Op basis van de T-Race is door Tacita ook de Supermotard-versie ontwikkeld. Het koppel van de elektrische aandrijving met een vermogen van 27kW zorgt voor veel plezier en prestaties op hoog niveau. Competitiebanden, Brembo-remmen, een vijfversnellingsbak en Öhlin Racing TTX wielophangingen zijn enkele van de kenmerken van deze versie.
Op de onlangs georganiseerde MOTORbeurs in Utrecht heeft Electric Motorcycles een nieuwe betaalbare, elektrische Volta-motorfiets voor in de stad en voor milieuvriendelijk woon-werkverkeer geïntroduceerd, de Volta. Deze is er in twee uitvoeringen: City en Sport. Hij onderscheidt zich niet alleen door de moderne elektrische aandrijving, maar ook door de aantrekkelijke aanschafprijs van slechts €9.064.

Ecotap-laadpalen
Electric Motorcycles is vanuit de nieuwe vestiging ook officieel verkooppunt van Ecotap-laadpalen. Deze zijn geschikt voor het elektrisch opladen van e-bikes, elektrische scooters, scootmobielen en auto’s. Een herkenbare, zelfs opzichtige zuil die dankzij een zonnepaneel zelfvoorzienend is. Na aanschaf heeft de eigenaar er totaal geen omkijken meer naar!
Opladers van Ecotap worden in Nederland geassembleerd en bestaan voornamelijk uit in Nederland vervaardigde producten. Ecotap-producten zijn dankzij de fraai groene kleur, het design en de uitvoering (eenvoudige bediening, vandalismebestendig) uiterst herkenbaar. De producten van Ecotap zijn opvallend gunstig geprijsd.

Marchel Bulthuis tot slot: “De elektrische motorfiets wint steeds meer terrein en ik ben blij dat we een uitgebreid leveringsprogramma nu in onze nieuwe showroom kunnen presenteren. Door de toegenomen actieradius, vergelijkbaar met die van een traditionele motorfiets met verbrandingsmotor, de indrukwekkende acceleratie en de eigentijdse vormgeving is de elektrische motorfiets ook voor de verstokte motorrijder een interessante propositie.”

- Officiële opening op 29 februari
- Unieke demo mogelijkheden
- Uitgebreid leveringsprogramma van Energica, Tacita en Volta.
- Elektrische Volta leverbaar vanaf €9.064
- Verkoop Ecotap-laadpalen

Electric Motorcycles Ned 1200x632


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen