2016 Ducati modellen op Motorbeurs Utrecht

De Motorbeurs Utrecht gaat vanaf donderdag 18 februari 2016 officieel voor het publiek open, hier zal Ducati de nieuwe modellen van 2016 presenteren aan de bezoekers. Ducati bevindt zich in hal 7, bij stand A008. Het volledige 2016 gamma zal daar te bewonderen zijn, waaronder de nieuwe modellen: 
· XDiavel en XDiavel S 
· Multistrada 1200 Enduro en Pikes Peak 
· 959 Panigale 
· Hypermotard 939, Hypermotard 939 SP en Hyperstrada 939 
· Monster 1200 R 
· Scrambler Sixty2 en Flat Track Pro  

Ook de andere Ducati modellen zoals de Diavel Carbon, Monster 821 Stripe, 1299 Panigale S en de zeer exclusieve Panigale R zullen op de stand te zien zijn. De Motorbeurs Utrecht is voor publiek geopend van 10:00 tot 22:00 uur op de donderdag en vrijdag, op zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur. 

De XDiavel brengt twee werelden bij elkaar: de Cruiser wereld – lage snelheden, relaxed rijden en lange ritten en de Ducati wereld, kenmerkend door Italiaanse stijl, verfijnde techniek en ongeëvenaarde prestaties.De XDiavel biedt zowel de “low speed excitement” van het relaxed rijden, als de adrenaline stoot van het sportief rijden die Ducati zich eigen heeft gemaakt. Het nieuwe 156pk Ducati Testastretta DVT 1262 tweecilinderblok levert haar maximale koppel (128,5 Nm) al bij 5 000 toeren per minuut. De rijder heeft 60 verschillende ergonomische configuraties en de motor heeft een hellingshoek van maximaal 40 graden. De Bosch Inertial Measurement Unit (IMU), samen met Ducati Traction Control (DTC), Rij-modi, Bosch hellingshoek ABS, Cruise Control en het innovatieve Ducati Power Launch (DPL) systeem, maken de XDiavel een technologisch juweeltje en biedt hoge prestaties en veiligheid. De XDiavel is ook leverbaar als S versie.

De Multistrada Enduro is speciaal ontworpen en gebouwd om met de meest extreme omstandigheden van het off-road rijden om te gaan. Dankzij de 19” spaakvoorwielen en 17” spaakachterwielen, is de Multistrada 1200 Enduro ideaal voor lange avontuurlijke ritten. Met elektronische, semi-actieve vering van Sachs (voor en achter), en de 30-liter brandstoftank is de Multistrada thuis op elk terrein en is niet te stoppen dankzij zijn actieradius van 450 kilometer en meer. De Multistrada 1200 Enduro is standaard uitgerust met hellingshoek ABS, Adaptieve bochtenverlichting (DCL), Ducati Traction Control (DTC), Ducati Wheelie Control (DWC) en de semi-actieve Ducati Skyhook vering (DSS) Evolution system met 200 mm veerweg. Bovendien is Vehicle Hold Control (VHC) geïntroduceerd om het bergop starten te vereenvoudigen.

De Ducati Scrambler Sixty2 is niet alleen een uitbreiding van de range van het nieuwe Ducati merk: het opent de weg naar een nieuw tweewieler segment. Dat voldoet aan de voorwaarden van degenen die een betaalbare motor zoeken die eenvoudig te hanteren is en lage onderhoudskosten heeft, maar de unieke Ducati spirit niet willen missen. De Sixty2 is een Ducati Scrambler die geïnspireerd is op de straatcultuur van de jeugd, skateboards, street food, popmuziek en bovenal de popart, die in 1962 (het jaar dat de allereerste Ducati Scrambler werd geïntroduceerd) de Verenigde Staten veroverde. Dit is de reden dat de Sixty2, een echte toegankelijke Ducati Scrambler en nu al een “pop icoon” is.

Naast het ontdekken van alle nieuwe modellen is Motorbeurs Utrecht ook de ideale gelegenheid om een nieuwe Ducati aan te schaffen. Vraag uw Ducati dealer naar de acties op verschillende modellen op de Ducati stand. Voor meer informatie over het evenement kunt u terecht op www.motorbeursutrecht.nl. Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze stand.

2016 Ducati Motorbeurs Utrecht


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal