MotorKledingCenter opent tweede vestiging in Tilburg

MotorKledingCenter bestaat 10 jaar! Deze enorme mijlpaal moet natuurlijk groots gevierd worden. Hoe beter en grootser dan met een opening van een tweede filiaal?! En wel op de Professor Goossenslaan 28 te Tilburg, pal aan de A58 tussen Breda en Eindhoven. 10 jaar geleden, op 1 april 2006, is de eerste MotorKledingCenter (MKC) geopend in Hazerswoude-Rijndijk. Na een grondige verbouwing beslaat deze winkel inmiddels 1800m2, waar voor iedere motorrijder alles te vinden is. In de hele Benelux weten steeds meer motorrijders MKC te vinden. Om het 10 jarig bestaan te vieren, openen zij nu de tweede locatie, en niet zomaar één!

De nieuwe winkel bevindt zich in Tilburg, direct langs de A58 tussen Breda en Eindhoven. De winkel is gemakkelijk te bereiken en een echte ‘eye-catcher’ vanaf de snelweg. De riante aanwezigheid van parkeerplaatsen, verschillende sportwinkels, horeca faciliteiten en een bioscoop maken de locatie, genaamd ‘Euroscoop’, al een unieke plek. Met ruim 1500m2 vol mode en accessoires voor de motorrijder, wordt ook deze winkel een waar motorwalhalla. Door het creatief en kritisch oog van de retail architect, worden de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet, waarna de verbouwing van start kan gaan. De planning is, dat MKC Tilburg haar deuren begin mei 2016 opent, wat uiteraard niet onopgemerkt voorbij zal gaan. In Tilburg zal een uitgebreid assortiment worden getoond met alle A-merken in motorkleding en helmen land.

Veel van de vaste klanten kennen de enorm populaire videoreviews, die het team van MKC maakt om haar klanten alles te kunnen vertellen over de producten die zij aanbieden.
In de vestiging in Tilburg komt een volledig nieuwe opnamestudio, waar de klanten een kijkje kunnen nemen achter de schermen. Zo kunnen zij met eigen ogen zien wie, hoe en waar deze video’s over de allernieuwste producten worden gemaakt. Voor de nieuwe winkel in Tilburg zoekt MKC nog een aantal mensen om het team te versterken, waaronder een Storemanager en parttime/fulltime verkoopmedewerkers.

{snippet YTVideo|VNEmVghAFiE|trailer MotorKledingCenter Tilburg}


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal