iXS motorkleding met 2016 programma op MOTORbeurs Utrecht

Tijdens de belangrijkste motorbeurs van Nederland, de MOTORbeurs Utrecht, presenteert iXS Motorcycle Fashion op Stand A026, in Hall 7, de importeurshal, naast Ducati/MV/Triumph, haar nieuwe productprogramma 2016. De beurs wordt van donderdag 18 tot en met zondag 21 februari georganiseerd. De MOTORbeurs Utrecht is de beste plek om het motorseizoen 2016 af te trappen. De motorrijder stelt steeds hogere eisen aan zijn of haar motorkleding waarbij veiligheid en bescherming uiteraard voorop staan. Maar ook styling en duurzaamheid spelen een steeds belangrijkere rol. De uitgebreide kledinglijn van het Zwitserse iXS Motorcycle Fashion sluit prima aan op die behoeften en wensen van de hedendaagse motorrijder.

iXS Motorcycle Fashion, de toonaangevende producent van motorkleding uit Zwitserland, presenteert in Utrecht het productprogramma 2016. iXS motorkleding is een vertrouwd gezicht op de Nederlandse wegen. Sinds 1995 brengt iXS Motorcycle Fashion deze mode van het Zwitserse merk op de Nederlandse markt. iXS koppelt elegantie, kwaliteit, veiligheid en comfort met optimale motorkleding. iXS blinkt daarnaast uit in een sublieme pasvorm. Elk type motorrijder en –rijdster vindt bij iXS kleding naar zijn of haar specifiek smaak. Of het nu de sportrijder is die zich prettig voelt in een soepel leren pak of de urban-rider die zijn vintage leren jack en verdere outfit terugvindt in de collectie van Spirit of '79. Daarnaast biedt iXS de toerrijder een grote verscheidenheid aan kleding van Goretex®en textiel van hoge kwaliteit. Bij iXS kan de motorrijder zich van top tot teen laten kleden want in het iXS assortiment zitten vlotte helmen met een goed draagcomfort tegen een scherpe prijs, stevige motorlaarzen en veel handschoenen, ook in speciale maten. In Utrecht toont iXS Motorcycle Fashion een selectie uit de nieuwe collectie 2017, zoals de Touring Vintage Sport en de Enduro Collection.

Giuseppe Napoletano, Head Global Marketing van iXS Motorcycle Fashion: "Wij zijn blij dat dat wij op de motorbeurs in Utrecht onze 'high end' motorkleding kunnen presenteren aan de Nederlandse motorrijder. Motor rijden is de totale beleving: vrijheid, snelle mobiliteit, genieten, tierisme, ontspanning. En daarbij hoort stijlvolle, veilige motorkleding, zowel voor bestuurder als passagier, die aansluit bij de uitstraling van de motor. En ook nog eens aangenaam passend zit."

iXS Motorcycle Fashion - The Perfect Fit
Met het merk iXS Motorcycle Fashion toont het moederbedrijf Hostettler AG uit Zwitserland al sinds 1979 aan dat voor een veilige en beschermende motorkleding geen compromis hoeft te worden afgesloten om ook functioneel, comfortabel en stijlvol te zijn. iXS ontwikkelt voortdurend nieuwe collecties op basis van modetrends en de wensen en behoeften van klanten. Door de constant research kan iXS gebruik maken van de meest recente high-tech materialen en productieprocessen. Daarbij kent het Zwitserse bedrijf een hoogwaardig, intern controlemanagement-systeem waardoor de kwaliteit van de producten optimaal gewaarborgd blijft. iXS Motorcycle Fashion is één van de grootste producenten van motorkleding ter wereld en heeft distributiekanalen in meer dan 50 landen wereldwijd.

IXS 2016 motorkleding motorbeurs Utrecht


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal