Lichtgewicht nieuws: CNC Racing carbon remvloeistof reservoirs

Carbon remvloeistof reservoirs, waarom waren ze er nog niet eerder? Motoren worden steeds lichter, waarbij elk gewonnen grammetje telt. Deze carbon remvloeistof reservoirs van CNC Racing dragen hun steentje bij en schelen aanzienlijk in gewicht. Dankzij hun high-tech uitstraling zijn de reservoirs niet alleen technisch een grote vooruitgang, maar ook optisch. Keuze is er uit een glanzende of matte uitvoering, in 12 of 25 ml formaat. Dankzij de meegeleverde montagematerialen en adapters is de kit volledig naar wens te monteren. De reservoirs zijn 100% uitgevoerd in carbon, afgewerkt met een remvloeistofbestendige coating. Daarbij zorgt de keuze uit mat of glanzend ervoor dat voor elke smaak een reservoir te vinden is. Uiteraard is gedacht aan een peilglas, zodat het vloeistofniveau zichtbaar blijft.

Zowel de matte als glanzende varianten zijn uit voorraad leverbaar, te vinden via de volgende links:
https://gegshop.nl/nl/overig/11486-carbon-brake-fluid-remvloeistof-reservoir-12ml.html
https://gegshop.nl/nl/overig/11487-carbon-brake-fluid-remvloeistof-reservoir-25ml.html

In februari staan wij uiteraard weer op de Motorbeurs Utrecht, in hal 12, stand C066, waar we deze reservoirs mee zullen hebben.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.gegshop.nl voor het volledige assortiment. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (+31)06-14801213 worden alle vragen snel en accuraat beantwoord.

CNC remvl reservoir1


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen