Dubbele 2015 Kerstshow bij Van der Heyden Motors

De gezelligste motordealer van Brabant en omstreken is op 2e Kerstdag zaterdag 26 december en de daaropvolgende zondag 27 december 2015 de ideale plek om te genieten van de leukste kerstshow ooit. Twee feestdagen lang zijn de MotoGP-racemotor van Valentino Rossi, geflankeerd door de waanzinnige, nieuwe Yamaha YZR-R1M in race trim en de al even mooie 2016 YZF-R1 60th Anniversary, de grootste blikvangers. Als primeur voor Nederland staat er ook nog de nieuwe Indian Scout Sixty te glimmen. Maar, in de schitterende nieuwe zaak op de Rietveldenweg in Den Bosch is er natuurlijk ruimte voor véél meer! Veel motorrijders zullen deze dagen dan ook aangrijpen om alle motorkleding TAX-FREE te kopen, wat ook geldt voor de gespecialiseerde Dainese D-Store. Hiermee scoren ze zomaar even 21% aan korting, waarmee deze slimme motorrijders en motorrijdsters wel héél voordelig klaar zijn voor het komende motorseizoen.

Als officiële dealer staan er bij Van der Heyden natuurlijk ook enorm veel nieuwe 2016 modellen van Yamaha en Kawasaki opgesteld, van imponerende superbikes tot handige motorscooters en van slimme woon-werk motoren tot indrukwekkende toerbuffels. Qua cruisers zal de aandacht vooral uitgaan naar de modern klassieke line-up van het cultmerk Indian Motorcycles en de vooruitstrevende modellen van Victory Motorcycles, terwijl Piaggio en Vespa alle slimme motorscooters en driewielers klaarzetten. Aprilia zal haar Italiaanse schoonheden natuurlijk presenteren, ook hier zijn weer de nodige nieuwigheden voor 2016 aanwezig.

Als een van de grootste dealers van Brabant verkoopt Van der Heyden volop nieuwe motoren, waarbij vaak prachtige occasions van alle merken worden ingeruild. Alleen de mooiste exemplaren hiervan staan ook in de showroom, zodat u daar de slimste aanbieding kunt uitzoeken!

Oftewel, op 2e Kerstdag en de zondag daarna is Van der Heyden tussen 11:00 en 16:00 uur dé plaats om even bij te komen van de Kerstdrukte. Het team van Van der Heyden Motors ontvangt u ook tijdens deze twee speciale dagen met de bekende ingrediënten van Brabantse gezelligheid en enorme kennis van motoren, motorkleding en accessoires, plus de aller-allerscherpste aanbiedingen van heel Nederland!

Van der Heyden Motors - Rietveldenweg 39, 5222 AP ’s-Hertogenbosch. Telefoon: 073-6218259 – www.vdheydenmotors.nl

Zaterdag 26 december (2e Kerstdag) 2015
Zondag 27 december 2015
Geopend tussen 11:00 en 16:00 uur

vdHeyden motorsdenBosch kerstshow


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal