iPhone als actiecamera met Optrix BodyGlove

De meeste foto’s worden inmiddels gemaakt met een smartphone, dagelijks meer dan een miljard beelden. De mogelijkheden tot het maken van foto’s met je iPhone worden met Optrix by Body Glove onbeperkt; nu kun je jouw avonturen onder alle omstandigheden vastleggen en middels de gratis Optrix app direct bewerken en uploaden naar social media. De Optrix by Body Glove case, geïntroduceerd door Fellowes, maakt van je iPhone een waterproof, stootvaste actiecamera voor het maken van foto's en video’s die je onmiddellijk kunt delen. Deze eigenschappen maken van Optrix by Body Glove de onmisbare accessoire voor de mooiste foto’s en video’s het komende wintersportseizoen! De Optrix by Body Glove gaat met je mee, waar je ook gaat. 

Waterproof, valbestendig en stootvaste actiecamera case voor smartphones
Optrix by Body Glove maakt van je iPhone een actiecamera voor het maken van foto’s en video’s in elke situatie die je zonder verbinding met een ander apparaat kunt delen. De lichtgewicht en ultrasterke case is waterdicht en beschermt je smartphone terwijl je met de verwisselbare lenzen de veelzijdigheid van de camera op de smartphone enorm vergroot. De Optrix case overtreft militaire valtest specificaties (MIL-STD-810G) en is valbestendig tot ruim 6 meter. Het touchscreen is gewoon te gebruiken terwijl de iPhone in de Optrix case zit. Ga verder dan het menselijk oog met de zes waterproof lenzen voor geweldige foto’s met betere saturatie en mooiere kleuren. Maak het perfecte shot met onder andere de Groothoeklens, Fisheye, Macro of 4x Zoom lens.

Met de Optrix case hoef je alleen maar te denken aan het schieten van de perfecte foto of video. Voor een optimaal resultaat zijn verschillende accessoires beschikbaar zoals een tripod, een superzuignap en een selfie stick. Deze en andere gemakkelijk te gebruiken opzetstukken voor de helm, borst en fiets maken de Optrix case ideaal voor de actieve (winter)sporter. Met de gratis Optrix app stel je de camera in en maak je ongelofelijke foto’s, die je direct kunt bewerken en uploaden naar social media. Is jouw iPhone klaar voor het avontuur?

Touchscreen blijft gevoelig - Gebruik het touchscreen van je smartphone terwijl deze in de Optrix case zit.
Valbestendig en stootvast - De Optrix case overtreft militaire valtest specificaties (MIL-STD-810G) en is valbestendig tot 6.1 meter.
Waterproof in een paar seconden - Doe de smartphone in één gemakkelijke handeling in de Optrix case en geniet van 100% waterdichtheid tot 10 meter.
Tweelaagse bescherming - De Optrix case heeft een buitencase voor wanneer het er ruig aan toe gaat en ultradunne binnenhoes voor licht gebruik.
Veiligheidsanker - Maak de Optrix case vast aan je pols of veiligheidsriem om je smartphone niet te verliezen.
Mount opzetstuk - Bevestig de Optrix case aan meer dan 20 verschillende sport- en fotografie accessoires.
De Optrix by Body Glove is beschikbaar in twee fotografie kits; de essentiële Optrix kit (€99,99) en de Optrix Pro kit (€139,99), beide beschikbaar voor iPhone 5/5/6/6S.

motorrijden helm smartphone houder Optrix


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal