Rev'it Sample Sale bij Biker Outfit - Amsterdam

Doorrijders, zondagsrijders en koopjesjagers opgelet: tussen Kerst en Oud & Nieuw houdt Biker Outfit een spectaculaire sale van Rev’it motorkleding. Een grote voorraad Rev’it samples wordt uitverkocht met kortingen van 40 tot 60%. Daarnaast geldt tijdens deze sale-dagen een korting van 20% op de huidige Rev’it collectie. De Rev’it sample-partij bestaat uit honderden leren en textiele jassen, broeken, jeans, combi’s en overalls, handschoenen, thermo- en regenkleding, schoenen en meer. Samples zijn vaak vertegenwoordigers- of beursexemplaren. Ze zijn niet te onderscheiden van nieuwe producten, maar vallen niet onder de standaard Rev’it fabrieksgarantie. De meeste samples zijn in maat L voor heren en M voor dames.

Biker Outfit’s Rev'it Sample Sale:
Kick-off: zondag 27 december 11.00-18.00 uur
dinsdag 29 december 11.00-18.00 uur
woensdag 30 december 11.00-18.00 uur
donderdag 31 december 11.00-16.00 uur
zaterdag 2 januari 11.00-18.00 uur
zondag 3 januari 11.00-18.00 uur

Biker Outfit - Netwerkweg 33 - 1033 MV Amsterdam. Biker Outfit is gelegen in Amsterdam Noord, nabij de NDSM werf. Eenvoudig bereikbaar via de ring Amsterdam, afslag S118 (Tuindorp/Oostzaan) en volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Over Rev’it: Rev’it is hét Nederlandse A-merk voor motorkleding. Dat vindt Annemarie Bernasco van Biker Outfit ook: “Veiligheid en innovatie staan bij Rev’it altijd op nummer 1, maar met hun creativiteit geven de designers van Rev’it de outfits ook zeker de juiste looks mee waar veel motorrijders mee geassocieerd willen worden”. Het assortiment is zeer breed: het varieert van supersport pakken – geïnspireerd op Rev’it's ontwerpen voor de Moto GP – tot topkwaliteit Goretex Toercombinaties, tot coole jacks en handschoenen voor de city-rijder.

Over Biker Outfit: Biker Outfit is begonnen in 2012 op een zoldertje nabij het NDSM-terrein. In krap vier jaar is Biker Outfit uitgegroeid tot de grootste winkel in motorcycle fashion in Noord-Holland. Klanten waarderen het ruime assortiment met zowel de bekendere merken als Rev’it, Furygan, HJC en Alpinestars als bijzondere brands zoals Roland Sands Design, Icon 1000 en Ugly Bros. Daarnaast kunnen liefhebbers nog altijd verborgen schatten vinden in de unieke selectie tweedehands kleding.

Revit Sale aanbieding Biker Outfit Amsterdam


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal