Yamaha op Milipol 2015 beurs

Van 17 t/m 20 november 2015 presenteert Yamaha haar speciale serie voertuigen voor politie en defensie op de Milipol 2015 in de Franse hoofdstad Parijs. Milipol is de toonaangevende beurs voor interne staatsveiligheidsdiensten en de grootste beurs voor militaire voertuigen en politievoertuigen in Europa. Het vier dagen durende evenement vindt plaats in het 'Villepinte Parc des Expositions' in Noord-Parijs.

Yamaha politiemotorenserie
Yamaha staat bekend om haar betrouwbare en hoog presterende kwaliteitsproducten, en ontwikkelt sinds 1987 motorfietsen met politiespecificaties. Onze nieuwe serie omvat de FJR1300AP, het topmodel van de serie politiemotoren, de 600cc viercilinder XJ6 middenklasse-politiemotor en de MT-09 Tracer Police. Al deze modellen zijn leverbaar in diverse landen in Europa, Oceanië, Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Midden- en Zuid-Amerika.

De MT-09 Tracer
Dit jaar is voor het eerst de MT-09 Tracer Police motorfiets te zien op de Milipol. De voor politiewerk ontwikkelde MT-09 Tracer is - dankzij de langere swingarm en speciaal ontwikkelde achtersteven - geschikt voor de volledige politieuitrusting, compleet met harde zijkoffers. Dankzij zijn lage gewicht en compact frame van gegoten aluminium is de MT-09 Tracer Police ideaal voor stadssurveillance en snelle acties in druk verkeer. De verstelbare zitpositie zorgt voor minder vermoeidheid tijdens lange werkdagen en op grote afstanden. De MT-09 Tracer Police is voor een zeer concurrerende prijs verkrijgbaar en de service- en onderhoudskosten zijn laag.

Landspecifieke tests
De Yamaha FJR1300AP, MT-09 Tracer Police en XJ6 Police motorfietsen kunnen door de fabriek in Iwata in de standaarduitvoering en met politie-uitrusting worden geleverd. De motorfietsen zijn getest onder de specifieke weg- en weersomstandigheden in verschillende landen. De lokale Yamaha organisaties zorgen ervoor dat de specificaties van iedere motorfiets bij aflevering aan de landspecifieke vereisten voldoen.

Er is nog meer
Ook modellen van diverse militaire en politieorganisaties uit Europa worden getoond. Bijvoorbeeld:

• De MT-09 Tracer Police standaard fabrieksuitvoering
• De Royal Police KMAR FJR1300AP (NL)
• De Guardia Civil FJR1300AP (ES)
• De Police XT1200Z (FR)
• De Municipal Police Skycruiser (FR)
• De Military Green Army XT660Z
• De XT660Z Red Firefighters
• De Police TMAX (FR)
• Buitenboordmotor
- F70AETL
- 25NMHOL

We zijn er trots op dat ook de door de NAVO goedgekeurde German Bundeswehr WR450F (modeljaar 2014 en modeljaar 2015) en de ATV Grizzly 450 te zien zijn. Beiden zijn verkocht aan de Duitse defensie. Om aan de strenge regelgeving van de NAVO te voldoen en de goedkeuring voor de NAVO gebruiksdoelen te verkrijgen, moesten enkele ultramoderne modificaties worden doorgevoerd, zoals:

- Explosiebestendige tank
- Rekluse automatische koppeling
- Stille uitlaat
- Infrarood lichtsysteem
- Schuimgevulde banden
- Kunststof kuipdelen met zandkleurige camouflage

Yamaha Police3


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal