2016 Zero DSR en Zero FXS elektrische motorfietsen op EICMA

Zero Motorcycles, wereldleider in de elektrische motorfietsen industrie, maakte vandaag bekend dat haar complete modelserie 100% elektrische motorfietsen van 19 tot 22 november wordt tentoongesteld op EICMA in Milaan, ‘s werelds grootste motorbeurs. Zero onthulde haar 2016 motorfietsen en accessories op de AIMExpo show in Florida op 15 oktober, wat een indrukwekkende hoeveelheid internationale media aandacht genereerde. De Europese introductie op EICMA wordt naar verwachting net zo spraakmakend. Zero Motorcycles heeft twee nieuwe modellen aan haar modelserie toegevoegd en sneller laden wordt binnenkort mogelijk met het Charge Tank accessoire. De voor Zero typerende Z-Force powertrain presteert nog beter met een nieuw motorontwerp, waarop patent is aangevraagd. Een verbeterde accucapaciteit garandeert de grootste reikwijdte ooit. De op een supermotard gebaseerde Zero FXS en max adventure Zero DSR worden voor het eerst in Europa aan het publiek vertoond. Door de prijzen van de Zero S en Zero DS basismodellen te verlagen en dankzij verbeterde rij-eigenschappen en vermogen in het algemeen, levert Zero meer waarde dan ooit.

“Europa is goed voor de helft van onze wereldwijde verkopen. Met de 2016 modelserie laten we zien dat onze motorfietsen voor een grote groep verschillende rijders aantrekkelijk zijn,” zegt Richard Walker, CEO van Zero Motorcycles. “Met betere prestaties, een stadsbereik tot 317 kilometer en meer waar voor je geld, zien we ernaar uit om nog meer mensen kennis te laten maken met de uitzonderlijke belevenis van elektrisch.”

De nieuwe 2016 modellen zullen vanaf november bij dealers in Europa beschikbaar zijn. “We moedigen motorrijders aan een proefrit af te spreken bij de dichtstbijzijnde dealer. Met het steeds grotere dealernetwerk in Europa kunnen we iedere maand meer motorrijders bedienen,” zegt Umberto Uccelli, managing director van Zero Motorcycles Europe.

2016 zero dsr studio elektrische motorfiets


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal