10 jaar Motor Centrum Rijen: nu ook Kawasaki dealer

Motor Centrum Rijen viert dit jaar haar 10 jarig bestaan. Uiteraard wordt dat gevierd met een traditioneel weekend welke in het licht staat van spectaculaire aanbiedingen en groot nieuws. Na jaren Suzuki Exclusief dealer te zijn geweest is de tijd rijp voor wijziging. De tijden veranderen en daar heeft ook de motormarkt mee te maken gehad. Verkoop aantallen zijn gereduceerd en dan moet een dealer zich daar ook aan aanpassen. Het Suzuki dealerschap zetten we met hetzelfde enthousiasme voort maar daar wordt het merk Kawasaki aan toegevoegd. Twee Japanse merken welke zich prima laten combineren.

Kawasaki timmert stevig aan de weg en met de WK Supersport en de WK Superbike titel 2015 in the pocket is dit voor MCRijen het moment van instappen. Technisch een uitdaging, maar voor de specialisten in de werkplaats geen probleem. Zij zullen met dezelfde zorg aan het nieuwe merk Kawasaki werken als zij dat doen met de bestaande aktiviteiten. De showroom is al gedeeltelijk Kawa Groen waar de modellen overzichtelijk zijn opgesteld. De verkopers van MCRijen informeren u graag over de mogelijkheden en laten u graag kennis maken met het nieuwe merk door u o.a. een proefrit aan te bieden.

Kom langs tijdens de weekendsale en maak gebruik van de volgende aanbiedingen; 25 % korting op kleding en accessoires van o.a. de merken Nolan, Arai, Scorpion, Alpinestars, Halversons en Evolution (Rukka uitgesloten!). Proefrijden op de volgende Kawasaki motoren t.w. Z 300 ( A2 rijbewijs ), Z 800 Performance, Z 1000 Performance en de New Versys 650 Touring. Suzuki aktimodellen, waaronder een splinternieuwe Suzuki Bandit 650 SA van E 6990,- nu voor E 5990,-. Moto Guzzi aktie, bij aankoop van een V7 een accessoires cheque van € 750,-. Cadeau. Verdere aktie omtrent winterbeurten, winterstalling, Motorokesions met 12 maanden Bovag garantie zie de website www.mcrijen.nl

Motorcentrum Rijen Kawasaki dealer


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen