27e Peelrandrit Handel zondag 25 oktober

Op de laatste zondag van oktober, 25 oktober, organiseert MC de Peelrijders uit Handel voor de 27e keer haar jaarlijkse off road motorrit. De organisatie doet haar uiterste best om net als voorgaande jaren de deelnemers weer een mooie route voor te schotelen. Bij de Peelrijders wil dat zeggen: heel weinig verharde weg op een route van ruim 40 kilomter met zandpaden, bospaden, maisvelden, kruipdoor-sluipdoor en mogelijk nog andere verrassingen. Er wordt gereden volgens het MON-reglement. Het vertrek is net als voorgaande jaren vanaf "De Fuik" (voor navigatie: Oude Domptweg, Handel). Dit is langs de provinciale weg Gemert/Elsendorp (N272). Inschrijven motoren kan daar tussen 08.00 uur en 10.30 uur. Starten is mogelijk vanaf 09.30 uur. Deelnemers uit de buurt kunnen zich al op zaterdag melden tussen 18.30 uur - 19.30 uur. Dat voorkomt wachten op zondagmorgen. Hoeveel ronden je wil rijden, bepaal je zelf. De laatste start is om 14.30 uur.

Het inschrijfgeld voor deze druk bezochte off-road rit bedraagt 25 euro plus 10 euro voor een MON-dagverzekering. Mensen met een MON trainings-, offroad- of startlicentie hoeven geen dagverzekering te kopen. Het inschrijfformulier en het dagverzekeringsformulier kun je vooraf downloaden via www.peelrijders.nl. De route voor de quads is dit jaar voor een deel aangepast. Hun route is 38 kilometer, voor de solo's 42 kilometer. Quadrijders (maximaal 150) kunnen alleen deelnemen na voorinschrijving via de website. Dat kan vanaf maandag 12 oktober, 19:00 uur. Quads die zich niet vooraf melden, kunnen 25 oktober niet deelnemen. Er wordt onderweg gecontroleerd op zwartrijden. 

Het spreekt voor zich dat van elke deelnemer wordt verwacht dat het materiaal en de papierwinkel (verzekering, kenteken e.d.) in orde is. Op het geluid zal worden gecontroleerd. Er mogen géén rijnummers op de motoren zitten. Deelnemers die het niet zo nauw nemen met de te volgen route of die een motor hebben die te veel herrie maakt, raden we aan om thuis te blijven. Alle andere genopte motormannen (en vrouwen) zijn meer dan welkom. Heb je nog brandende vragen, stel die dan via de website: www.peelrijders.nl. Je krijgt snel antwoord.

Off Road Peelrandrit Handel Zondag 25 Oktober

Bron & foto: MC de Peelrijders


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal