Zumolock beschermt Garmin navigatiesysteem tegen diefstal

Je kostbare Garmin Zumo navigatiesysteem wordt beschermt met de ZumoLockMet deze nieuwe beveiliging zit je Zumo stevig op slot bij een korte stop en voorkom je het onbedoeld ontgrendelen van de houder tijdens het rijden. Garmin levert bij zijn huidige motornavigatie systemen geen mogelijkheid voor een al is het maar eenvoudige beveiliging tegen diefstal van de nieuwe Zumo's. Bij motornavigatie praat je dan toch al snel over een gewilde accessoire van enkele honderden Euro's. Bij de oudere Garmin's was er nog wel een redelijke beveiliging middels een niet standaard schroefje, effectief genoeg tegen de gelegenheidsdief. Nadat de zoveelste klant zich had gemeld waarbij de Zumo was gestolen tijdens een tankstop is er door WayPoint in Notter een oplossing voor dit probleem gemaakt: ZumoLock.

ZumoLock antidiefstaloplossing
De ZumoLock bestaat uit 2 onderdelen. Met een nieuwe fraaie afsluitbare knop wordt de standaard RAM-mount vergrendeld zodat de houder niet kan worden losgeschroefd en met een slotbracket vergrendel je de Zumo zodat deze niet kan worden verwijderd uit de houder. Deze antidiefstal oplossing (afsluitbare RAM-knop + slotbracket) is als accessoire te koop. Hij kost € 79,- en is beschikbaar voor de Garmin Zumo 660, Zumo 340, Zumo 350, Zumo 390 en Zumo 590. De ZumoLock zit standaard bij de nieuwe Garmin Zumo Premium en Elite pakketten.

Zumo Premium
Voor de Zumo's is er nu een extra voordelig premium pakket met daarin de ZumoLock. De premium Zumo's worden geleverd met de ZumoLock, een luxe beschermtas en de MyWayPoint tools DVD. Deze Zumo's premium is per direct leverbaar bij met de Zumo 340, Zumo 390 en Zumo 590 en kost slechts 70,- Euro meer dan de standaard Zumo's.

Zumo Elite
De meest complete Zumo's vind je in de Zumo Elite packs. Deze packs zijn naast de Garmin Zumo voorzien van de ZumoLock, de luxe beschermtas, de MyWayPoint tools DVD en de OnRoute motorkaart 2015/2016 van West Europa. Als motorrijder wil je helemaal niet zo snel mogelijk van A naar B, maar juist een mooie route rijden. Europa telt vele prachtige wegen, maar zie ze maar eens te vinden! De OnRoute motorkaart is daarbij de ideale gids en eigenlijk onmisbaar bij elke Zumo die gekocht wordt om mooie routes te rijden. De nieuwste OnRoute motorkaart met kaartmateriaal van West Europa is extra voordelig bij de Zumo Elite packs. Dit Elite pack is per direct leverbaar met de Zumo 340, Zumo 390 en Zumo 590 en kost € 170,- meer dan de standaard Zumo's.

De ZumoLock en de Zumo Premium en Elite zijn o.a. verkrijgbaar bij de WayPoint winkels. Garmin dealers die geïnteresseerd zijn in de Zumo Premium en Elite packs kunnen contact opnemen met distributeur TeqTrade.

zumolock garmin navigatie motorrijders


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal