• Home
  • Persberichten
  • Kortingscode nieuwe onderdelen- en banden webshop Bruggeman Motoren

Kortingscode nieuwe onderdelen- en banden webshop Bruggeman Motoren

Sinds vandaag is het ook mogelijk om online onderdelen en banden te bestellen bij Bruggeman Motoren. Met een geavanceerde koppeling tussen Motoria en Bruggeman Motoren zijn er 20.000+ producten bijgekomen van meer dan 50 gerenommeerde A-merken. Bestel gemakkelijk en snel vanuit je eigen werkplaats, garage of schuur de onderdelen en/of accessoires die nodig zijn om zelf onderhoud of verfraaiingen uit te voeren aan de motorfiets. Producten zijn vaak al binnen 48 uur in huis. 

Zelf onderhoud uitvoeren
Als je zelf een (kleine) beurt uitvoert aan de motorfiets zijn er tal van (kleine) service-onderdelen nodig. Denk hierbij aan een accu , filters, olie, pakkingen, remblokken of een ketting. Deze producten van gerenommeerde A merken zijn nu online te verkrijgen in de Onderdelen webshop van Bruggeman Motoren.

Gemakkelijk onderdelen opzoeken
Door een koppeling o.b.v. merk, type, cc, bouwjaar en/of modeljaar is het gemakkelijk om de juiste onderdelen voor de motorfiets te vinden. Geen zoektochten meer naar het juiste artikelnummer. Gebruik de filters aan de linkerzijde en ontdek alle beschikbare onderdelen

Motorbanden bestellen
Met de nieuwe koppeling zijn er ook meer dan 2.000 banden beschikbaar gekomen. Alle grote merken zijn aanwezig zoals; Continental, Metzeler, Dunlop, Bridgestone en Michelin. Voor elke motorrijder is er nu ook online een band te verkrijgen. Van straatbanden tot crossbanden en van scooterbanden tot quadbanden. Bruggeman Motoren heeft ze allemaal online staan!

10% korting op onderdelen
Om te vieren dat we nu ook onderdelen online verkopen geven we de maand juli 10% korting op alle onderdelen welke besteld worden in de webshop. Gebruik hiervoor de actiecode: ONDERDELEN2015. Link: www.bruggeman-motoren.nl 

Bruggeman Motoren motorrijders Webshop


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen